SynCare Oční krém 100% kyselina hyaluronová—30 ml

Krém rozjasňuje a hydratuje pokožku okolí očí a chrání ji před nežádoucími vlivy. Zpevňuje pleť okolo očí a vyhlazuje drobné vrásky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3376275 | Zbozi: 18130977

Popis produktu

Krém rozjasňuje a hydratuje pokožku okolí očí a chrání ji před nežádoucími vlivy.
Zpevňuje pleť okolo očí a vyhlazuje drobné vrásky.

Užití

Pleť očních partií bude zpevněná, hydratovaná a rozjasněná. Díky obsahu 100% kyseliny hyaluronové, hemiskvalenu a arganového oleje bude Vaše pokožka očního okolí dlouhodobě hydratovaná a zpevněná.

Dávkování

Použití: Lehce vklepejte na horní a dolní víčko a do okolí očí.

Fakta

Péče o okolí očí
Okolí očí je jednou z nejcitlivějších oblastí pokožky. Aplikace nevhodného kosmetického prostředku může způsobit podráždění očního okolí. Pro kosmetiku k užití u očních partií platí stejné zásady jako na přípravky pro děti. Nesmějí v ní být parfémy, nadměrné množství konzervačních látek ani jiné dráždivé složky.

Poznámka

Pět dobrých důvodů proč používat kosmetiku SynCare: 1. SynCare je privátní česká dermokosmetická značka, kterou propaguje řada prestižních časopisů. 2. Dermokosmetika SynCare je dostupná v široké síti kosmetických salonů, vybraných lékáren a specializovaných ambulancích lékařské kosmetiky. 3. 94 % výrobků je bez parfému (stav k 1. 5. 2008). 4. Výrobky jsou baleny v hygienických obalech — tubách a dávkovačích. Nepoužíváme kelímky — to nám umožnilo snížit množství konzervačních látek na minimální množství. 5. Garantujeme vrácení peněz bez udání důvodů reklamace do 60 dnů od koupě, zbude-li minimálně polovina objemu výrobku.
Co znamená SynCare
SynCare vzniklo spojením latinské předpony „syn-“, což znamená „k“ nebo „pro“, a anglického slova care — péče. Volně lze SynCare přeložit jako K péči nebo Pro péči a v názvu je vyjádřeno přání, aby dermokosmetika SynCare byla součástí Vaší celoživotní péče o pokožku.
Výběrové značky SynCare
DermaBOTEXIN — řada s oligobotulotoxinem proti vráskám
AHA G— řada s ovocnými kyselinami pro AHA peeling
Lacrima — přípravky obsahující mořské aktivní látky
BalneoWellness — prostředky vhodné rovněž pro lázeňství, fitness a péči o tělo při aktivní relaxaci
Dermokosmetika SynCare obsahuje aktivní látky různé biologické a fyzikální povahy.
Mírmý sedimentový zákal u některých kosmetických sér není vadou výrobku, ale dokladem, že SynCare nepoužívá chemické stabilizátory viskozity.
Hlavní účinné složky dermokosmetiky SynCare
V naší společnosti klademe velký důraz na výběr vhodných kosmeticky účinných složek.
Nejde jen o volbu skutečně aktivní látky, ale také o to, jestli se látka může uvolňovat z kosmetického základu do kůže a v jakém množství. Základní pravidla farmakologie jsou nepostradatelnou součástí vývojových postupů SynCare.

Složení

Učinné látky: 100% kyselina hyaluronová, hemiskvalen, arganový olej, rostlinný protein z lískového oříšku.
Údaje o firmě
SynCare je česká dermokosmetická značka určená pro profesionální použití v kosmetických salonech a ambulancích lékařské kosmetiky. Kosmetické přípravky
SynCare můžete získat také ve vybraných lékárnách.
Dermokosmetické přípravky SynCare
Co je dermokosmetika?
Jako dermokosmetické označujeme přípravky, které respektují fyziologii lidské kůže a jejich použití je v souladu s dermatologickými zásadami volby jednotlivých typů kosmetických přípravků. Dermokosmetika SynCare nabízí přípravky pro ošetření všech typů pleti. Zvláště se zaměřujeme na suchou citlivou pleť, na pleť s akné, na zralou pleť a pleť s vrozenými nebo získanými defekty (ekzémy, rosacea, hyperpigmentace a stárnutí pleti).
Setrná k Vaší pokožce
Kdykoliv vyvíjíme kosmetický přípravek, myslíme na Vaši pokožku. Víme, že i ta nejúčinnější látka nemusí kůži prospívat, pokud je obsažena v nevhodné kosmetické formě. Modelovým vzorem pro posouzení reakce je pro nás dětská pokožka.
Omezujeme rizika alergií
Parfémy mohou způsobit podráždění pleti nebo dokonce alergickou reakci. Proto je v dermokosmetice SynCare používáme zřídka a jejich výběru věnujeme mimořádnou pozornost.
Individuální vůči potřebám Vaší pleti
Již více než 10 let se věnujeme lékařské analýze typů pleti. Víme, že pokožka každého z nás je individuální a její potřeby se liší mimo jiné věkem, pohlavím nebo ročním obdobím. Nevyvíjíme přípravky pro všechny typy pleti, ale pro konkrétní individuální problémy pokožky.
S respektem k přírodě
Ekologii nechápeme pouze jako módní trend, ale jako závazek pro naši každodenní práci.
Tam, kde lze beze ztráty kvality nahradit syntetické přírodním a živočišné rostlinným, činíme tak bez odkladů.
Ekologické suroviny
Tam, kde je to možné, používáme biosuroviny rostlinného původu, které pocházejí z ekologického zemědělství. Certifikáty k těmto surovinám jsou umístěny na naší internetové stránce.
Wwww.syncare.cz

Příbalový léták