Swissdent NanoWhitening zubní pasta—50 ml

Vysoce šetrná zubní pasta SWISSDENT GENTLE je určena pro ohleduplné čištění a šetrné bělení citlivých zubů. Obsahuje přírodní enzymy pro odstranění zubního plaku a vitamín E, který pečuje o dásně. Šetrné složení s nejnižší hodnotou abrazivity (RDA 25).

Cena vč. DPH
309 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 7640126190501 | Zbozi: 18114056

Popis produktu

Vysoce šetrná zubní pasta SWISSDENT GENTLE je určena pro ohleduplné čištění a šetrné bělení citlivých zubů. Obsahuje přírodní enzymy pro odstranění zubního plaku a vitamín E, který pečuje o dásně. Setrné složení s nejnižší hodnotou abrazivity (RDA 25).

Užití

Vysoce šetrná zubní pasta SWISSDENT GENTLE je určena pro ohleduplné čištění a šetrné bělení citlivých zubů. Obsahuje přírodní enzymy pro odstranění zubního plaku a vitamín E, který pečuje o dásně.
Setrné bělení pro citlivé zuby s bělící pastou SWISSDENT GENTLE: - Mikronizovaný peroxid vápníku působí jak na povrchu zubní skloviny, tak i mezi jejími jednotlivými krystaly skloviny, čímž ji efektivně zesvětluje. - Přírodní enzymy papain a bromelain odstraňují proteinovou vrstvu na povrchu zubu, která je příčinou vnějšího zabarvení a vzniku zubního plaku. - Obsahuje vitamín E, který pečuje o dásně. - Šetrné složení s nejnižší hodnotou abrazivity (RDA 25) na trhu. - Jemná mentolová příchuť osvěží dech a nedráždí ústní sliznici. - Obsahuje fluoridy (1180 ppmF). - Neobsahuje SLS.
Svýcarská zubní pasta SWISSDENT GENTLE si klade za cíl zesvětlit povrch zubu pomocí kombinace enzymů a mikronizované peroxidové formule, aniž by bylo potřeba používat silikáty s vysokou hodnotou abrazivity dentinu (RDA). Extra účinné složení z přírodních enzymů papainu a bromelainu je zkombinováno s patentovaným mikronizovaným peroxidem vápníku v bezpečné koncentraci 0,1 %. Přírodní enzymy získávané z ananasu a papáji velmi efektivně odstraňují proteinovou vrstvu na povrchu zubu, tedy zubní plak a vnější zabarvení. Mikronizovaný peroxid vápníku působí i mezi krystaly skloviny, kde chemickou reakcí zprůhlední molekuly pigmentů.
Objem: 50 ml

Dávkování

Používejte 2 x denně. Po vyčištění nevyplachovat, pouze pastu vyplivněte.
Údaje o firmě www.profimed.cz

Příbalový léták