Splat Special Blackwood ZP černá—75 ml

Sytě černá zubní pasta obsahující aktivní uhlí, díky kterému má vysoce bělicí účinek, absorbuje nepříjemný zápach z úst, odstraňuje zubní plak a zanechává zuby dokonale čisté. Extrakt z jalovcových bobulí má antibakteriální účinek a udržuje zdravé dásně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3526325 | Zbozi: 18122737

Popis produktu

Sytě černá zubní pasta obsahující aktivní uhlí, díky kterému má vysoce bělicí účinek, absorbuje nepříjemný zápach z úst, odstraňuje zubní plak a zanechává zuby dokonale čisté. Extrakt z jalovcových bobulí má antibakteriální účinek a udržuje zdravé dásně.

Užití

Naneste menší množství zubní pasty o velikosti hrášku na zubní kartáček a jemnými pohyby vyčistěte zuby a dásně. Vypláchněte ústa vodou.

Dávkování

2x denně.

Kontraindikace

Nevhodné pro děti do 14 let.

Fakta

Současné bělicí metody jsou již šetrnější. Nicméně lékaři příliš nedoporučují používání bělicích produktů kvůli krátkodobému efektu "hollywoodského úsměvu". | profesionální bělení může poškodit zubní sklovinu. Ovšem použití zubní pasty, která je šetrná k zubní sklovině může obnovit přirozenou bělost. Zdravá zubní sklovina má většinou barvu jemně bílou. Povrch zubu se ale často zmatňuje, což je způsobeno zanesením zubní skloviny pigmentovým zubním plakem, demineralizací zubní skloviny a vytvářením takzvaných "křídových skvrn".

Poznámka

Výsledky klinických testů:
Bělicí efekt — 2 tóny v po 4 týdnech používání dle stupnice VITAPAN
Čisticí efekt — 97,3%
Deodorační efekt — 57,63%
Aktivní složky: aktivní uhlí, extrakt z jalovcových bobulí. BEZ FLUORIDU.
Výrobek neobsahuje:
SLS, triclosan, chlorhexidin, sacharin, fluoridy.

Složení

Agua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Maltooligosyl
Glucoside, Sodium Lauroyl| Sarcosinate, Cellulose Gum, Aroma, Charcoal Powder,
Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Sodium
Benzoate, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Potassium Sorbate, Menthol, o-Cymen-5-ol,
Juniperus Communis Sprout Extract, Limonene.
Údaje o firmě
Kořeny značky SPLAT sahají až do r. 2000. Značku vlastní švýcarská společnost
SkyLab AG, která vyrábí své produkty v Belgii, Dánsku, Bulharsku, Itálii a Rusku. Vyvíjí, vyrábí a distribuuje produkty dentální hygieny a pečuje o zdravé a krásné úsměvy v 70 zemích po celém světě. Pro zajištění co nejvyšší efektivity výrobků spolupracují na vývoji s předními zubními lékaři a odborníky po celém světě. Učinnost je potvrzena klinickými studiemi. Výhodou produktů SPLAT je unikátní přírodní složení s až 99 % složek přírodního původu, absence rozporuplných chemických přísad, výběr pro celou rodinu a velmi široké spektrum účinků, příchutí a zajímavých přírodních ingrediencí.

Příbalový léták