Spirulina BIO 300g—1500 tablet

Stimulující a regenerační tablety ze sladkovodní řasy - spirulina platensis. Obsahuje vitaminy, minerály, bílkoviny, aktivní enzymy, antioxidanty a chlorofyl.

Cena vč. DPH
352 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 8595229200642 | Zbozi: 18105611

Popis produktu

Stimulující a regenerační tablety ze sladkovodní řasy - spirulina platensis. Obsahuje vitaminy, minerály, bílkoviny, aktivní enzymy, antioxidanty a chlorofyl.

Účinné látky

Minerály, vitaminy
Antioxidant, vláknina
Chlorofyl, karotenoidy, zeaxanthin

Užití

Spirulina - zelenomodrá řasa obsahující velké množství vitaminů, minerálních látek a aminokyselin. Je užitečná v jídelníčku každého člověka, pro vegetariány velice vhodná, protože obsahuje plnohodnotné bílkoviny. Vyznačuje se čistícím a detoxikačním efektem hlavně u jater, ledvin a krve. Obsahuje modré barvivo fykocianinu. Napomáhá při redukci váhy. Tato mikrořasa obsahuje betakarotén, železo, vitamín B12 a vzácnou esenciální mastnou kyselinu GLA. Spirulina napomáhá trávení a vyplavování toxických látek z organismu bez zatížení trávicího traktu. Je určena jako každodenní doplněk stravy pro lidi s vysokou pracovní zátěží, ve stresových obdobích života, pro vegetariány a vegany, pro atlety a další sportovce budující svalovou hmotu, pro mladé i starší lidi, obecně jako suplement dodávající energii přirozeným způsobem.

Dávkování

3 x denně 4 tablety s jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.

Příznaky

Unava, slabá imunita, problémy se štítnou žlázou, zácpa, chudokrevnost, únava, problémy s játry, nedostatek vitaminů, minerálů enzymů.

Prevence

Poruchy imunity, ztrátě vitality, anémii, zácpě, kardiovaskulární onemocnění, artritida, ztráta svalové výkonnosti, degenerativní onemocnění oka, mozku a nervové soustavy.

Kontraindikace

Není známá žádná

Vedlejší příznaky

Není známá žádná

Fakta

Doporučená dávka denní konzumace (12 tablet) obsahuje například tyto živiny: vitamin
B6 (552 g, tj. 39 % DDD) — přispívá k normální činnosti nervové soustavy, normální psychické činnosti a normálnímu metabolismu homocysteinu; vitamin B12 (4,8 g, 192 % DDD) — přispívá k normální psychické činnosti, k normální činnosti nervové soustavy a k normální tvorbě červených krvinek; železo (2,48 mg, 18 % DDD) — přispívá k normální tvorbě červených krvinek, normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání; Chrom (8,4 g, 21% DDD) — přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi; jód (54 g, 36 %
DDD) — přispívá k normální činnosti štítné žlázy, normálnímu energetickému metabolismu a k udržení normálního stavu pokožky.

Složení

100% sladkovodní řasa spirulina platensis.
Údaje o firmě
V programu NástrojeZdraví? společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí. Výběr produktů jednotlivých Nástrojů Zdraví je veden tak, aby v nás navodil rovnováhu a celkový pocit zdraví. Zařazení výrobků do nabídky předchází pečlivý výběr a konzultace s předními odborníky v oboru. Zvyšováním počtu Nástrojů
Zdraví se budeme snažit, abychom co nejlépe pokryli potřeby našeho těla i ducha.

Příbalový léták