Silicea Calcium—180 tablet

Silicea calcium kapsle – moderní doplněk stravy s biotinem, křemíkem a vápníkem. BIOTIN je významný pro vlasy a pleť. KŘEMÍK (silicium) se v těle účastní na tvorbě pojivových tkáních - kůže, nehtů, vlasů. VÁPNÍK přispívá k normální funkci zubů a kostí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4010160005209 | Zbozi: 18119188

Popis produktu

Silicea calcium kapsle — moderní doplněk stravy s biotinem, křemíkem a vápníkem.
BIOTIN je významný pro vlasy a pleť. KŘEMÍK (silicium) se v těle účastní na tvorbě pojivových tkáních - kůže, nehtů, vlasů. VÁPNÍK přispívá k normální funkci zubů a kostí.

Účinné látky

Biotin
Křemík
Vápník

Užití

BIOTIN: vitamin H, patří ke skupině b-vitamínů. Jeho nedostatek v koříncích vlasů způsobuje lomivost a třepivost vlasů a jejich nadměrné vypadávání. Biotin se zásadním způsobem účastní látkové výměny, která probíhá v koříncích vlasů. Množství křemíku v organizmu se s věkem snižuje. KŘEMÍK: jeho nedostatek v těle se projevuje viditelným zhoršením kvality pokožky (ztráta pružnosti, tvorba vrásek), lomivostí nehtů a padáním vlasů.

Dávkování

3x denně 1 kapsle, při zvýšené potřebě až 6 kapslí. Užíváme před jídlem a dostatečně zapíjíme tekutinou. Je vhodný i pro diabetiky a děti od tří let. Uchovejte v suchu a chladu.

Poznámka

Doplňky stravy společnosti OSKAR salus s.r.o. jsou založeny na přírodních a přírodně identických surovinách, jsou dokonale vstřebatelné a využitelné v lidském těle. Bez konzervačních látek.
Údaje o firmě
Zastoupení v ČR: OSKAR salus s.r.o., www.oskarsalus.cz. Vyrábí: Anton Hůbner GmbH
Co. KG

Příbalový léták