Rotinal—30 tobolek

ROTINAL je přírodní přípravek s jedinečnou kombinaci aktivních látek, které přirozeným způsobem pomáhají při cukrovce 2. typu ( diabetes mellitus 2. typu) a přispívají k udržení zdravé hladiny cukru v krvi.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2976109 | Zbozi: 18108299

Popis produktu

ROTINAL je přírodní přípravek s jedinečnou kombinaci aktivních látek, které přirozeným způsobem pomáhají při cukrovce 2. typu ( diabetes mellitus 2. typu) a přispívají k udržení zdravé hladiny cukru v krvi.

Užití

Jednotlivé složky v přípravku ROTINAL© se svým působením vhodně doplňují a přirozeným způsobem pomáhají: - při léčbě a prevenci cukrovky 2. typu ( diabetes mellitus 2 typu), - k udržení zdravé hladiny cukru v krvi, - během aktivní léčby cukrovky 2. typu, - při příznivém ovlivňovaní harmonizace energetické bilance organismu v průběhu léčby, - je vhodný přírodní doplněk pro diabetiky, osoby se zvýšenou nebo hraniční hladinou cukru v krvi, pro osoby s poruchou glukózové tolerance.
Přípravek ROTINAL© je účinný koncentrovaný extrakt z rostlin bohatých na třísloviny, který efektivně napomáhá při léčbě cukrovky 2. typu (diabetes mellitus 2. typu) jehož účinkem je snížení inzulínové rezistence (stav, kdy tkáně- především svalová a tuková nejsou dostatečně citlivé na inzulín) a ve své podstatě je vysoce účinný perorální antidiabetikum.

Dávkování

2 tobolky 2 krát denně. Tobolky užívejte nejlépe po jídle. Dávka se zapije dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek ROTINAL© Ize používat dlouhodobě. Pozitivní účinky mohou být pozorovány po 4 týdnech.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Přípravek ROTINAL© je 100% přírodní, je velmi dobře snášen, není návykový a nejsou známé žádné vedlejší účinky či negativní efekty. Nejsou známy žádné kontraindikace.
Užívání přípravku ROTINALO je velmi dobře tolerován a s velmi vysokým účinkem.

Složení

Cistus incanus: 150 mg,
Citrus aurantium: 100 mg,
Rhodiola rosea: 50 mg,
Tabebuia impetiginosa: 100 mg,
Uncaria tomentosa: 150 mg.
Údaje o firmě
TERCON s.r.o. je pobočkou americké společnosti TERCON Laboratories LLC, USA, specializující se celosvětově na vývoj a výrobu farmaceutických výrobků a doplňků stravy.

Příbalový léták