Aimil BGR-34 EU Ajurvédský doplněk stravy—120 tobolek

Aimil BGR-34EU je doplněk stravy s obsahem rostl. extraktů: zejména pískavice řecké seno, chebule srdčitá a gymnéma lesní, která přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi, napomáhá normálnímu metabolismu glukózy a přispívá ke kontrole hmotnosti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3490092 | Zbozi: 18126586

Popis produktu

Aimil BGR-34EU je doplněk stravy s obsahem rostl. extraktů: zejména pískavice řecké seno, chebule srdčitá a gymnéma lesní, která přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi, napomáhá normálnímu metabolismu glukózy a přispívá ke kontrole hmotnosti.

Užití

Aimil BGR-34EU je doplněk stravy s obsahem rostlinných extraktů: dřišťál osinatý, křídlok vakovitý, mořena srdčitá, pískavice řecké seno, chebule srdčitá a gymnéma lesní, která přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi, napomáhá normálnímu metabolismu glukózy a přispívá ke kontrole hmotnosti.
Aiml BGR-34 EU je vyvinuto dle 5000 let prověřených ajurvédských znalostí Indickým vědeckým institutem se zaměřením na léčivé rostliny a byliny (C.S.I.R.). Při výrobě Aimil
BGR-34 EU je využito nových a moderních výrobních technologií a postupů společnosti
Aimil Pharmaceuticals EU.
Aimil BGR-34 EU obsahuje 6 důležitých rostlinných složek. Dřišťál chitria: přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému - cholesterolu v krvi a k normální hypolipidemické reakci. Gymnema lesní přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti, metabolismu glukózy, metabolismus tuků a hlavně k normální hladině cukru v krvi.
Mořena srdčitá přispívá k normální funkci imunitního systému - antioxidant a k normální funkci močové soustavy, ledvin a metabolismus cukrů. Pískavice řecké seno přispívá k normální hladině glukózy v krvi a k metabolismu lipidů. Chebule srdčitá - přispívá k normální funkci močových cest a k normální hladině cukru v krvi a současně přispívá k normální imunitě - antioxidant.

Dávkování

Doporučené denní dávkování:
První měsíc 1 kapsle dvakrát denně půl hodiny před jídlem. Od 2. měsíce užívání 2 kapsle dvakrát denně půl hodiny před jídlem. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem.

Prevence

Prediabetes — při současné dietě, správném pohybu, správném životním stylu: 1 kapsle denně 10—20 min. před jídlem.

Vedlejší příznaky

Bez vedlejších účinků.

Fakta

Před-klinická studie ref. číslo: ADHS/AY-101/2015-16 realizovaná v Indii s BGR 34 jako doplňkem již nastavené léčby prokázala signifikantní pokles glykovaného hemoglobinu, glykémie nalačno, pokles postprandiální glykémie.

Poznámka

Před-klinická studie ref. číslo: ADHS/AY-101/2015-16 ze dne: 19.08.2015
Uspořádání studie: Pro porovnání účinku Aimil BGR-34; (léčená skupina) s placebem (kontrolní skupina) bylo u pacientů s mírným až středně závažným diabetes mellitus při stávající medikaci použito dvojitě slepé, placebem kontrolované, randomizované uspořádání po dobu 16 týdnů po 4-týdenní run-in periodě.
Originální znění studie poskytneme e-mailem.

Složení

Unikátní složení je komponování z vyváženého poměru vodného extraktu a mleté frakce léčivé rostliny v jedné kapsli.
Dřišťál chitria/osinatý (Berberis aristata): 50mg vodný extrakt 1150mg (23:1) + 50 mg mleté frakce ze stonku.
Křídlok vakovitý (Pterocarpus marsupium): 50mg vodný extrakt 400mg (8:1) + 1bmg mletá frakce z dřeně.
Gymnéma lesní (Gymnema sylvestre): 50mg vodný extrakt 400mg (8:1) + 15mg mletá frakce z dřeně.
Mořena srdčitá (Rubia cordifolia): BOmg vodný extrakt 400mg (7,5:1) + 15mg mletá frakce z dřeně.
Pískavice řecké seno (Trigonella foenum graecum): 50mg vodný extrakt 400mg (7:1) + 15mg mletá frakce z dřeně.
Chebule srdčitá (Tinospora cordifolia): 50mg vodný extrakt 400mg (7:1) + 15mg mletá frakce z dřeně.
Ostatní látky:
Materiál kapsle: Hydroxypropylmethylcelulosa, zahušťovadlo: Karagenan, protispékavá látka: Talek, lubrikant a pojidlo: Polyethylene glycol 600.
Kapsle jsou vhodné pro vegetariány i vegany.
Neosahuje: sladidla ani barviva.
Neosahuje: lepek, pšenici, soju, cukr.
Hmotnost: 58,8 g
Obsah: 120 kapslí
Minimální trvanlivost: 36 měsíců od data uvedeného na obalu.
Údaje o firmě
Aimil Pharmaceuticals EU
Centrála pro Evropu vznikla v roce 2016, jejímž hlavním úkolem a zaměřením je zabezpečit obchod, marketing a komunikaci v rámci celé Evropy. Česká republika je srdcem Evropy, vznikají zde velké skladovací a manipulační prostory, které obsluhují celou Evropu. Centrála pro Evropu byla umístěna do Brna. Aimil EU využívá plně všech znalostních, výzkumných a výrobních kapacit v Indii, přebírá, registruje, notifikuje, upravuje ajurvédské doplňky stravy pro Evropu a Evropskou Unii.
Aimil Pharmaceuticals EU na evropském trhu nabízí Ajurvéské produkty, doplňky stravy pod značkou Aimil a současně díky bohatým zkušenostem může nabídnout pružnou spolupráci v oblasti privátních značek.
Aimil Pharmaceuticals India
Team AIMIL se zavazuje prozkoumat různé neodhalené zdravotní výhody vyplývajících z 5000 let staré lékařské vědy AJURVEDY, a doslova hodlá využít tyto získané znalosti pro upevnění zdraví a pro plný, smysluplný a kvalitní život svých pacientů. Team AIMIL je přesvědčen, že výzkum je klíčem k odhalení tajemství přírody. "Jsme nejrychleji rostoucí ajurvédská farmaceutická společnost, která vystupuje jako jeden z TOP 100 farmaceutických společností (včetně všech farmaceutických gigantů 4
MNC) na světě".
AIMIL Pharmaceuticals (Indie) Ltd byla založena 30. listopadu 1984 zakladatelem a předsedou Sh. K.K. Sharma s vizí "Aimil je přední farmaceutická společnost v Indii a je významným globálním hráčem, který zaměstnává více než 2000 pracovníků. Poskytuje vysoce kvalitní, cenově dostupné a inovativní řešení v oblasti Ajurvédské medicíny a léčby".
Firma se zabývá výrobou a uváděním na trh vlastních ajurvédských i klasických léků. Z velmi skromných začátků v roce 1985, společnost učinila velké skoky a rozvíjí se jako jedna z předních společností v ajurvédských bylinných lécích a doplňcích stravy.

Příbalový léták