Diabetan—100 g čajové směsi

Humánní léčivý přípravek

Příznivě ovlivňuje zvýšenou hladinu cukru, působí močopudně, antisepticky (protibakteriálně) a mírně spasmolyticky. Vhodný pro diabetiky. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
74 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594740479001 | Zbozi: 18104859

Popis produktu

Příznivě ovlivňuje zvýšenou hladinu cukru, působí © močopudně, antisepticky (protibakteriálně) a mírně spasmolyticky. Vhodný pro diabetiky. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Příznivě ovlivňuje zvýšenou hladinu © cukru, působí © močopudně, | antisepticky (protibakteriálně) a mírně spasmolyticky. U diabetiků nahrazuje pravý čaj a je vhodný jako součást diety. Doplňková léčba pro nemocné cukrovkou.

Dávkování

Pije se teplý 3x denně. Připravuje se vždy čerstvý.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Přípravek obsahuje šalvěj, u které se nedoporučuje používání během těhotenství a kojení.

Fakta

Fazol obecný:
Droga se používá jako močopudný prostředek a pro zvýšení látkové výměny, hlavně při léčbě močových kamenů, při revmatických a dlouho trvajících kožních chorobách, jako velmi vhodný pomocný prostředek při léčbě diabetu.
Pampeliška lékařská:
Droga se používá jako močopudný, mírně projímavý a žlučopudný prostředek. Jako posilovač celkové látkové výměny se využívá při revmatických chorobách, při zvýšené hladině cholesterolu a triglyceridů, při zánětech žlučníku a při žlučových kamenech, při snížené tvorbě moči, při špatném zažívání spojeném se zácpou a špatnou funkcí zažívadel, snižuje plynatost. Pomocný prostředek při léčbě cukrovky.
Ostružiník křovitý:
Adstringens, antidiarrhoikum. Používá se především při katarálních onemocněních trávicího traktu, při akutních i chronických onemocněních žaludku, působí i jako stomachikum, je vhodná i na léčení ústní dutiny. Droga má také baktericidní, resp. slabé fungicidní vlastnosti.
Lopuch větší:
Diuretikum, hypoglygemikum, choroby jater a žlučníku, ekzémy, mykózy. Vnitřně je součástí čajů při cukrovce a čajů, které upravují zažívání a vyměšování. Zevně se používá při kožních ekzémech, vyrážkách, zánětech a špatně se hojících ranách.

Poznámka

Společnost LEROS vyrábí v současné době okolo 160 druhů různých produktů. Jedná se o kompletní sortiment bylinných léčivých čajů a čajových směsí, dále pak o širokou paletu ovocných, černých, zelených i rooibos čajů. Velmi oblíbené jsou například produkty řady LEROS BABY, které jsou určeny pro děti a jejich maminky, dále produkty prémiové řady MILLENIUM a MILLENIUM Vital. Při výrobě ovocných čajů řady MILLENIUM byla použita nová technologie spočívající v separaci vůní do mikrokapslí. Aroma se z těchto kapslí uvolňuje až po přelití čajového sáčku vařící vodou. Čaje řady MILLENIUM Vital zase obnovují síly při únavě, vyčerpání, po sportovním výkonu i při velké pracovní zátěži.
Snižují riziko civilizačních chorob. Výrobky řady LEROS Natur jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. V současné době probíhá dokončování dalších novinek. Věříme, že si získají svého klienta stejně dobře, jako naše ostatní produkty.

Složení

Fazolový plod bez semen, borůvková nať, šalvějová nať, jestřabinová nať, truskavcová nať, smetankový kořen s natí, ostružiníkový list, fenyklový plod, lopuchový kořen, lékořicový kořen.
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz

Příbalový léták