Rhodiola tobolky při stresu Fytopharma —30 ks

Tobolky s obsahem extraktu z rozchodnice růžové - rhodioly, doplněk stravy. Rozchodnice má příznivé účinky na nervový systém, pomáhá při stresu, poruchách spánku a nechutenství.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2984830 | Zbozi: 18116922

Popis produktu

Tobolky s obsahem extraktu z rozchodnice růžové - rhodioly, doplněk stravy.
Rozchodnice má příznivé účinky na nervový systém, pomáhá při stresu, poruchách spánku a nechutenství.

Účinné látky

Rhodiola rosea

Užití

Rhodiola — rozchodnice: - pomáhá stimulovat nervový systém, pozitivně působí na náladu a vnímání - má příznivý účinek při únavě a bolestech hlavy způsobených stresem - pomáhá při poruchách spánku a nechutenství - má příznivý účinek na kardiovaskulární systém, protože pomáhá chránit před stresem a vysokým tlakem - přispívá ke zdravému trávícímu traktu.

Dávkování

1 tobolku denně spolknout celou, zapít přiměřeným množstvím tekutiny. Doporučené denní dávkování nepřekračujte!

Kontraindikace

Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

Složení

1 tobolka obsahuje 100 mg extraktu z kořene rhodioly, rozchodnice růžové (Rhodiola rosea). Pomocné látky: uhličitan hořečnatý (protispékavá látka), želatina, barvivo E171.
Údaje o firmě
Fytopharma, a.s. Malacky vznikla v roce 2001 a úspěšně navázala na dlouholeté tradice v oblasti nákupu, zpracování, výroby a prodeje čajů a výrobků z léčivých rostlin, které se v Malackách datují již od první poloviny 20.století. Hlavní výrobní program představují bylinné čaje v nálevových sáčcích a sypané, doplňky stravy a kosmetické prostředky z léčivých rostlin. Sortiment doplňují ovocné a zelené čaje. Společnost v roce 2008 získala certifikát manažerství kvality podle normy ISO EN 9001:2009. www.fytopharma.sk

Příbalový léták