Revital Vitamín C + Zinek Pomeranč—30 cucavých tablet

Doplněk stravy založený na kombinaci významného antioxidantu vitaminu C a zinku. Tyto aktivní složky se podílejí na mnoha fyziologických procesech v organizmu, přispívají k udržení dobrého zdravotního stavu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595011109498 | Zbozi: 18102250

Popis produktu

Doplněk stravy založený na kombinaci významného antioxidantu vitaminu C a zinku.
Tyto aktivní složky se podílejí na mnoha fyziologických procesech v organizmu, přispívají k udržení dobrého zdravotního stavu.

Užití

Vitamin C výrazně zasahuje do řady životních pochodů. Je potřebný pro tvorbu kolagenu, který působí podpůrně ve tkáních lidského těla - svalech, šlachách, chrupavkách a kůži.
Významně se podílí na funkci imunitního systému. Je nezbytný pro udržení dobrého zdravotního stavu. Také zinek je významný pro funkci imunitního systému. Příznivě ovlivňuje syntézu DNA, podílí se na udržení normálního stavu pokožky, vlasů, nehtů a kostí.

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let 1 tableta denně, děti od 6 let 1/2 tablety denně. Není určeno pro děti do 6 let.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Revital je chráněná obchodní značka firmy VITAR, s.r.o. Zlín pro vitaminové přípravky a doplňky zdravé výživy v tabletové a kapslované formě. Spotřebitelské balení obsahuje 30 polykacích tablet či kapslí, což představuje jejich měsíční dávku. Vybrané výrobky jsou na trhu také v ekonomickém balení po 90 tablet nebo ve výhodném balení 60 + 10 ks zdarma. Neobsahují přidaný cukr a jsou vhodné i pro diabetiky v rámci diety určené lékařem.

Poznámka

VITAR, s.r.o. je ryze českým výrobcem vitaminových přípravků a doplňků zdravé výživy.
Byl založen v roce 1990 a velmi brzy se zařadil mezi špičku v oboru. Na vývoji a přípravě našich výrobků se podílejí pracovníci našeho vlastního vývojového oddělení spolu s předními českými odborníky z oblasti dietologie, diabetologie a zdravé výživy.
Prvními výrobky uvedenými společností Vitar na trh byly effervescentní (šumivé) tablety pod jménem Revital Multi a Revital Cé, které se rychle staly velmi oblíbenými.
Následovala řada velmi úspěšných vitaminových tablet Energit.
Sortiment výrobků firmy Vitar se postupně rozšiřoval o nízkokalorická sladidla Vitar
Sweet, polykací tablety Revital, řadu přípravků pro kloubní výživu ArtiVit a jiné výrobky až do současné podoby. Velkého rozšíření doznal také sortiment šumivých přípravků, ve kterém společnost Vitar zaujímá vedoucí postavení na českém trhu.
Dnes má Vitar díky svému sortimentu i objemu dodávek stabilní místo na špici českých výrobců v oboru vitaminových přípravků a doplňků zdravé výživy a zásobuje nejen lékárny a významné obchodní řetězce v České republice a na Slovensku, ale také exportuje do řady dalších zemí - např. do Polska, Maďarska, Ruska, Vietnamu.
Společnost VITAR, s.r.o. má také sesterskou společnost VITAR SLOVAKIA, spol. s r.o., která je výhradním dovozcem a distributorem výrobků Vitar na Slovensku.
Nápady, inovační tendence, dokonalý servis a prvotřídní kvalita jsou od samého počátku existence firmy VITAR, s.r.o. naším nejvlastnějším krédem. Trvalým přáním firmy Vitar je úspěšný obchodní partner a trvalým cílem spokojený zákazník.
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták