Revital Multi Forte Pomeranč—20 šumivých tablet

Šumivé tablety s komplexním obsahem 10 vitaminů a 13 minerálních látek, které jsou důležité pro lidský organizmus. Jsou určené k přípravě lahodného nápoje s příchutí pomeranče.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3066348 | Zbozi: 18146918

Popis produktu

Šumivé tablety s komplexním obsahem 10 vitaminů a 13 minerálních látek, které jsou důležité pro lidský organizmus. Jsou určené k přípravě lahodného nápoje s příchutí pomeranče.

Užití

Tablety jsou určené k přípravě perlivého nápoje s lahodnou příchutí pomeranče. Jedna tableta obsahuje 100% doporučené denní dávky deseti důležitých vitaminů, které významně podporují imunitní systém. Obsahují důležité antioxidanty, které pomáhají lidskému organizmu v boji s volnými radikály. Obsažené aktivní látky (vitaminy skupiny
B, vitaminy C a E) přispívají k: normální funkci imunitního systému, snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti nervové soustavy, normální psychické činnosti, ochraně před oxidativním stresem, normálnímu energetickému metabolizmu, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže. Navíc je zde spousta minerální látek, mezi nimi je i železo, které je mimo jiné důležité i pro tvorbu červených krvinek. Selen podporuje normální funkci štítné žlázy. Zinek podporuje imunitní systém, přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů, kostí a nehtů. Užívání těchto tablet se doporučuje každému, především v zimním a předjarním období, kdy se všeobecně ve stravě nedostává vitaminů.

Dávkování

Děti od 6 let 1/2 tablety denně. Dospělí a děti od 12 let 1 tableta denně. Není určeno pro děti do 6 let. Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Složení

Vitamin C, vitamin E, vitaminy B1, B2, B3, B6, B12, biotin, nikotinamind, kyselina pantothenová, kyselina listová, vápník, hořčík, fosfor, železo, měď, zinek, mangan, jod, draslík, chlor, chrom, molybden, selen.
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták