Revalid—120 tvrdých tobolek

Humánní léčivý přípravek

Pomocná léčba při vypadávání vlasů na základě různých příčin, zejména v důsledku chorob, hormonálních vlivů, po porodu apod. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594054500026 | Zbozi: 18101711

Popis produktu

Pomocná léčba při vypadávání vlasů na základě různých příčin, zejména v důsledku chorob, hormonálních vlivů, po porodu apod. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Aminokyseliny
Vitaminy
Stopové prvky

Užití

REVALID je biologicky aktivní přípravek vyvinutý ve Švýcarsku k obnovení vlasů a nehtů pomocí esenciálních látek, které aktivují metabolismus a tím podporují růst vlasů a nehtů. Lze jej použít i tehdy, pokud došlo k poškození vlivem fyzického nebo chemického traumatu.
REVALID obsahuje specifickou skladbu esenciálních aminokyselin, vitamínů a minerálů k podpoře a zachování zdravých vlasů.
REVALID může být také použit k postupnému ošetření poškozené struktury vlasů.
Revalid© posiluje přirozenou odolnost vlasů proti poškození vnějšími faktory, dodává jim elasticitu a vzhled.
REVALID je rovněž vhodný u případů seborrhoei, lupů a svědění pokožky hlavy.

Dávkování

Protože růst vlasů je velmi pomalý, doporučuje se kontinuální užívání Revalidu během růstové periody.
Pro dosažení efektu se doporučuje užívat: dospělí a děti od 12 let - 3x denně 1 tobolku, během jídla nebo po jídle, zapít tekutinou.
Očekávaný účinek bývá zřejmý po 3 až 4 týdnech užívání, terapie by měla trvat 3 měsíce a může být prodloužena nebo zopakována dle potřeby.

Poznámka

Postižení vlasů je často zhoršováno nevyváženou výživou. Proto by měla být strava pokud možno dobře vyvážená a pestrá. Měly by být vyloučeny přísně omezující diety nebo extrémně nízkokalorické diety, stejně jako používání agresivních přípravků (zesvětlování, extrémní barvení a časté používání šamponů, horké sušení, úmyslné rovnání a dlouhé vystavování vlasů přímému slunci). Pokud jde o nehty, nejlepší ochranou je nošení gumových rukavic při domácích pracích.
Údaje o firmě
Wwww.revalid.cz

Příbalový léták