RESOURCE Protein Kávový—4x200 ml

Humánní léčivý přípravek

Resource Protein nutričně kompletní výživa se používá při nedostatečné výživě, při zvýšené potřebě přísunu energie, bílkovin a při proteinkalorické malnutrici. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 7613032164997 | Zbozi: 18117309

Popis produktu

Resource Protein nutričně kompletní výživa se používá při nedostatečné výživě, při zvýšené potřebě přísunu energie, bílkovin a při proteinkalorické malnutrici. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Resource Protein je nutričně kompletní výživa se zvýšeným obsahem bílkovin a energie.
Přípravek je vhodný především pro pacienty s podvýživou a dlouhodobě nemocné, pro pacienty v před a pooperační péči a seniory. Jde o doplňkovou výživu určenou především k popíjení mezi hlavními jídly a vhodnou pro doplnění energie u výše zmíněných skupin pacientů. Resource Protein se vyznačuje vysokou kalorickou hodnotou, pokrývá kompletní potřebu jednotlivých živin včetně vysokého obsahu bílkovin.
Způsob užití: Za stálého míchání postupně přidávejte do nápoje nebo jiné tekutiny (polévka, doplňková výživa). Míchejte, dokud se prášek plně nerozpustí. Po chvíli dosáhnete žádaného stupně ztužení. Dosažená konzistence je stálá a nemění se ochlazením, zmrazením ani zahřáním. Při použití elektrického mixeru mixujte krátce při nízkých otáčkách.

Dávkování

2-3 lahvičky jako doplněk stravy nebo 4-5 lahviček na základě doporučení lékaře jako jediný zdroj výživy v případě, kdy pokrytí výživových potřeb pacienta nelze dosáhnout běžnou stravou.

Kontraindikace

Nevhodné pro děti do 10 let. Není určeno k parenterálnímu použití.

Fakta

Vlastnosti a výhody: vysoký obsah energie 1,25 kcal / 1 ml = 250 kcal / 200 ml, zvýšený obsah bílkovin 18,8 g bílkovin / 200ml, 1 lahvička obsahuje přibližně 20% denní dávky vitamínů, minerálních látek a stopových prvků.

Poznámka

Resource Protein musí být vždy používána na základě doporučení lékaře nebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinické výživy.

Příbalový léták