Nutrison Advenced Diason Low Energy—1000 ml

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní tekutá výživa s nižším obsahem energie (0,75 kcal/ml). S vlákninou. Bez mléčné bílkoviny. Připravená k přímé spotřebě, určená především pro podání sondou. Přirozeně bezlepková. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8712400156844 | Zbozi: 18111523

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Nutričně kompletní tekutá výživa s nižším obsahem energie (0,75 kcal/ml). S vlákninou. Bez mléčné bílkoviny. Připravená k přímé spotřebě, určená především pro podání sondou. Přirozeně bezlepková. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutrison Advanced Diason Low Energy - Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely.
Nutričně kompletní tekutá výživa s nižším obsahem energie (0,75 kcal/ml). S vlákninou.
Bez mléčné bílkoviny. Připravená k přímé spotřebě, určená především pro podání sondou. Přirozeně bezlepková. Bez laktózy. Sterilovaná. Baleno v ochranné atmosféře.

Dávkování

2 balení (2x1000 ml) zajišťují nejméně doporučený denní přísun energie, minerálních látek, vitaminů a stopových prvků.

Kontraindikace

Nevhodný pro kojence. Nevhodný pro pacienty vyžadující dietu bez vlákniny. Při podávání dětem ve věku od 1do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti.

Vedlejší příznaky

Nejsou popsány.

Fakta

Před použitím zkontrolujte neporušenost obalu a dobře protřepejte. Nerozpouštějte nebo nepřidávejte do přípravku léčiva. Skladujte na suchém a chladném místě. Podávejte při pokojové teplotě. Pokud se s balením manipuluje asepticky, doba zavěšení je max. 24 hodin po otevření. Minimální trvanlivost do: viz horní část vaku.

Poznámka

Pouze pro enterální použití. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Vhodný jako jediný zdroj výživy. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s onemocněním u pacientů s diabetem a hyperglykémií.

Složení

Voda, škrob (tapioka), izolát sójové bílkoviny, rostlinné oleje, vláknina (inulin, oligofruktóza, arabská guma, sójové polysacharidy, celulóza, rezistentní škrob), fruktóza, chlorid draselný, emulgátor (sójový lecitin), citronan tridraselný, regulátor kyselosti (kyselina citronová), hydrogenfosforečnan didraselný, uhličitan hořečnatý, citronan trisodný, cholin chlorid, karotenoidy (obsahuje sóju) -karoten, lutein, lykopen), chlorid sodný, hydroxid vápenatý, fosforečnan vápenatý, L-askorban sodný, DL-tokofery| acetát, mléčnan železnatý, hydroxid draselný, síran zinečnatý, nikotinamid, retinyl acetát, chlorid chromitý, glukonan měďnatý, síran manganatý, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamin,
D-biotin, seleničitan © sodný, kyselina pteroylmonoglutamová | (kyselina © listová) cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, fluorid sodný, jodid draselný, molybdenan sodný, fytomenadion.
Údaje o firmě
Společnost Nutricia patří mezi přední světové výrobce enterální klinické výživy s dlouholetou tradicí. Kromě široké škály přípravků určených k řešení malnutrice dodáváme na trh i přípravky speciální - např. pro podporu hojení dekubitů a pro pacienty s nádorovým onemocněním.
Nutricia a.s., Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4
Wwww.nutricia.cz infolinka: 800 110 001

Příbalový léták