RACIO Pirates Rýžový chlebíček s bílou polevou—Jogurtová příchuť, 30 g

Racio Pirates jsou celozrnné rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou příchutí fortifikovanou vitamínem C a vápníkem. Otestováno na lepek - certifikát na bezlepkový výrobek. Obsahuje mléko a sóju.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594000097778 | Zbozi: 18112618

Popis produktu

Racio Pirates jsou celozrnné rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou příchutí fortifikovanou vitamínem C a vápníkem. Otestováno na lepek - certifikát na bezlepkový výrobek. Obsahuje mléko a sóju.

Užití

Racio Pirates rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou příchutí 30g.
Nemoci způsobené nesnášenlivosti lepku jsou celiakie, Duhringova dermatitida a alerhie na lepek. U celiakie a alergie na lepek je bezlepková dieta jediný způsob, jak zabránit projevům nemoci. Dodržováním bezlepkové diety obyčejně v relativně krátké době tyto projevy vymizí. U Duhringovy dermattitdy je bezlepková dieta základní terapií. Pokud nestačí, bývá doplněna medikamenty. Reakce na zavedení bezlepkové diety může být pomalejší než u celiakie. Pokud se po zavedení bezlepkové diety stav nezlepší, je nutné hledat další alergie. Někteří lidé jsou alergičtí na další potraviny, např. na sóju nebo brambory, které se při bezlepkové dietě používají ve větší míře než obyčejně. Celiakie ani Duhringova dermatitida nejsou v současné době vyléčitelné. Bezlepkovou dietou odstraníme projevy těchto nemocí, ale samotnou nemoc nevyléčíme. Proto musíme bezlepkovou dietu dodržovat neustále.

Dávkování

Racio Pirates rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou příchutí se mohou konzumovat neomezeně.

Složení

Rýže 50%, bílá poleva s jogurtovou příchutí s vitamínem C a vápníkem 50% (cukr, ztužený rostlinný tuk, jogurtový prášek 10%, sušené mléko, uhličitan vápenatý, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátor: sojový lecitin, přírodní aroma: jogurt, kyselina askorbová).
Údaje o firmě pufovaných a extrudovaných cereálních výrobků s řadou sladkých a slaných příchutí (va standardní i BIO kvalitě) nabízí také tradiční skandinávské knáckebroty, holadské toasty a je výhradním distributorem zahraniční prémiové značky Finn crisp. Se sortimentem více jak 40 druhů výrobků se začíná postupně profilovat jako komplexní dodavatel křupavých chlebů (tzn. crisp breads), který drží krok s moderním trendy ve stravování, pružně raguje na potřeb trhu a přichází pravidelně s novými výrobky nebo inovacemi. RACIO poskytuje své produkty také formou privátních značek.

Příbalový léták