Protefix Fixační krém s Aloe Vera—47g

Zdravotnický prostředek

Fixační krém pomáhá dosáhnout pocitu jistoty při nošení zubní protézy, díky Aloe Vera jemně pečuje o sliznici úst. Zvlášť silný, působí i na mokré protéze.

Cena vč. DPH
132 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2740521 | Zbozi: 18128601

Popis produktu

Fixační krém pomáhá dosáhnout pocitu jistoty při nošení zubní protézy, díky Aloe Vera jemně pečuje o sliznici úst. Zvlášť silný, působí i na mokré protéze.

Užití

Protefix Fixační krém pomáhá dosáhnout pocit jistoty při nošení zubní protézy a díky
Aloe Vera jemně pečuje o sliznici úst.
Protefix Fixační krém lze díky vynikající přilnavosti nanášet na mokrou protézu, působí bezprostředně a dlouhodobě poskytuje jistotu a sebedůvěru (po celý den) a to i na velmi špatně držících protézách.
Fixační krém PROTEFIX© velmi dobře upevňuje umělý chrup. Jeho nejvýraznější předností je to, že se na rozdíl od mnoha jiných přípravků nanáší na vlhkou protézu. Tak je hned po nanesení zaručena důkladná fixace umělého chrupu, trvající 8-10 hodin.

Dávkování

V rovnoměrných odstupech v tenké vrstvě na mokrou protézu, dávkujte úsporně, velké množství krému by mohlo snížit přilnavost protézy.

Příznaky

Pomáhá dosáhnout jistoty při nošení zubní protézy.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Protefix© - úspěšná řada přípravků pro zubní protézy
Všechny přípravky jsou bez chuti a mají výbornou snášenlivost.
Program PROTEFIX© je velmi dobře sestaven a sladěn, takže pokrývá veškerou péči o umělý chrup. Fixační prášek, podložky, krém a čistící prostředek: vždy se Vám vyplatí osvědčená značka. Síře naší nabídky umožní poskytnout každému zákazníkovi právě ten fixační přípravek, který je pro něj nejvhodnější.
Údaje o firmě www.prevencezdravi.cz www.protefix.de

Příbalový léták