ProfiChondro Original Efekt—2+90 tobolek

ProfiChondro Original® EFEKT - péče o klouby, chrupavky a páteř. Vyvinuto ve spolupráci s odborníky ČR. Obsahuje glukosamin sulfát, MSM, extrakt Boswellia serrata a vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595570500040 | Zbozi: 18111165

Popis produktu

ProfiChondro Original? EFEKT - péče o klouby, chrupavky a páteř. Vyvinuto ve spolupráci s odborníky CR. Obsahuje glukosamin sulfát, MSM, extrakt Boswellia serrata a vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek.

Účinné látky

Glukosamin sulfát, Boswellia serrata - extrakt
MSM (methylsulfonylmethan)
Vitamin C

Užití

Přípravek péče o klouby, chrupavky a páteř ProfiChondro Original? EFEKT byl vyvinutý ve spolupráci s odborníky ČR. Obsahuje glukosamin sulfát, MSM (methylsulfonylmethan), extrakt Boswellia serrata, který má příznivý vliv na normální stav kloubů a kostí a vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek.
Glukosamin je přirozenou součástí kloubních chrupavek a vazivových tkání. MSM je zdrojem organicky vázané síry, která se v organismu vyskytuje např. v podobě disulfidických můstků mezi bílkovinnými vlákny kolagenu. Boswellia serrata (kadidlovník pilovitý) má příznivý vliv na normální stav kostí a kloubů.
ProfiChondro Original? EFEKT se doporučuje zejména ve středním a vyšším věku a osobám s nadměrným zatížením kloubů v práci nebo při nadváze. Dále sportovcům a lidem s aktivním způsobem života.
Doporučuje se užívat pravidelně a dlouhodobě po dobu nejméně 6-12 měsíců nebo déle.

Dávkování

Užívá se 3x denně 1 tobolka, nejlépe s jídlem nebo po jídle. Tobolku zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
Obsah tobolky lze také vysypat, smíchat s vodou a vypít. Doporučuje se užívat pravidelně a dlouhodobě po dobu nejméně 6—12 měsíců nebo déle.

Poznámka

Přípravek není určen pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah a dohled dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Přípravek nesmí být používán po uplynutí doby použitelnosti vyznačené na obalu.
Barviva azorubin a ponceau 4R mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.
Neobsahuje cukr. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.

Složení

Obsahuje v denní dávce (3 tobolky):
Glukosamin sulfát 2KCI 1500 mg, MSM 900 mg, Boswellia serrata extrakt 150 mg,
Vitamin C 90 mg.
Údaje o firmě
Wwww.artrocentrum.cz

Příbalový léták