Arthoro - Grünlip Muschel koncentrat + Vitamíny—180 tobolek

Špičková výživa k podpoře pohybového aparátu s biologicky vzácným obsahem glykosaminglykanů a s vitaminy E, B12 a C.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4010160002338 | Zbozi: 18136583

Popis produktu

Spičková výživa k podpoře pohybového aparátu s biologicky vzácným obsahem glykosaminglykanů a s vitaminy E, B12 a C.

Užití

Speciální technologií získaný koncentrát z mušlí Perna canaliculus (slávka zelenoústá) nabízí jedinečné bohatství přírodních glykosaminglykanů (GAG). Vazbou GAG na bílkoviny vznikají tzv. proteoglykany, které představují základní složku pojivových tkání.
Slávky jsou také vítaným zdrojem bílkovin, obsahují málo kalorií, minerální soli, železo a vitaminy. Přípravek ArthoroB dále obsahuje vápník, hořčík a vitamin C, který přispívá k normální funkci kostí a k tvorbě kolagenu pro správnou funkci chrupavek. Vitamin C pomáhá rovněž chránit buňky v těle před tzv. oxidačním stresem — působí antioxidačně.
Užívání Arthoro© je vhodné pro všechny, kdo o sebe chtějí aktivně pečovat. Aby kloubní aparát i při zvýšené fyzické námaze a zatížení byl dobře funkční, stále a dostatečně pevný, pružný a odolný. Produkt je vyráběn z vysoce kvalitních surovin za pomoci nejmodernějších technologií, které zajišťují snadné užívání a stravitelnost. Díky moderní formě kapslí získá vaše tělo potřebné látky z moře bez zápachu a chuti ryb.

Dávkování

3x denně 1 kapsle, při zvýšených nárocích až 3 x denně 2 kapsle. Doporučené dávkování nepřekračujte.

Prevence

Arthoro je určeno všem osobám zatěžujícím organismus aktivním pohybem, starším lidem, lidem s nadváhou, a také osobám se zvýšenou potřebou živinných a minerálních látek. K cílené podpoře správné každodenní funkčnosti celého pohybového aparátu, jeho pevnosti, pružnosti a odolnosti i při extrémním zatížení. Vhodné i pro sportovce.

Fakta

Balení obsahuje 180 kapslí.
Údaje o firmě
Zastoupení v ČR: OSKAR salus s.r.o., www.oskarsalus.cz. Vyrábí: Anton Hůbner GmbH
Co. KG

Příbalový léták