Olimpex Shark Forte žraločí chrupavka 750mg—30 tablet

Žraločí chrupavka obsahuje chondroitin sulfát, mucopolysacharidy, soli vápníku a enzymy omezující angiogenezi. Obsah vápníku a fosforu ve vhodném poměru 2:1 je zde vázán v organické formě, čímž je lépe využitelný pro organismus než přírodní minerály.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594004011282 | Zbozi: 18123758

Popis produktu

Zraločí chrupavka obsahuje chondroitin sulfát, mucopolysacharidy, soli vápníku a enzymy omezující angiogenezi. Obsah vápníku a fosforu ve vhodném poměru 2:1 je zde vázán v organické formě, čímž je lépe využitelný pro organismus než přírodní minerály.

Užití

Obsahuje: 7% glucosamin sulfát, 12% chondroitin sulfát, 18% glycosaminoglycan - látky, které jsou součástí léků na artrozu.
Dále obsahuje : 8% fosfor, 14% vápník - minerály nezbytné pro prevenci osteoporozy.
Jako přírodní produkt je možné užívat dlouhodobě, na rozdíl od synteticky vyráběných doplňků stravy a léků.

Dávkování

2 tablety 2-3x denně.
Nepodávat dětem do 10-15 let, nutno posoudit ošetřujícím lékařem.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Kontraindikace

Nepodávat těhotným. Neužívat po chirurgickém zákroku nebo zlomeninách kostí až do úplného zhojení.
Nepodávat po infarktu myokardu a při těžké formě anginy pectoris.
Podávání chrupavky nenahrazuje klasickou léčbu rakoviny operací, ozařováním nebo chemoterapií. Tuto léčbu ale vhodně doplňuje - snižuje vedlejší účinky u chemoterapie.
Při vysokých dávkách chrupavky může dojít k říhání, nebo pocitům nevolnosti. Toto lze ovlivnit podáváním ihned po jídle.

Poznámka

Obsah vápníku a fosforu ve vhodném poměru 2:1 je zde vázán v organické formě, čímž je lépe využitelný než přírodní minerály. Pro lidský organismus je mnohem výhodnější dostávat žraločí chrupavku v tabletách než v klasických tobolkách. Tobolky se rozpouštějí již v žaludku a v jeho kyselém prostředí se velmi rychle rozkládají, specifické bílkoviny chrupavky jsou tak "degradovány“ na aminokyseliny. Přitom pro účinné využití chrupavky je potřeba, aby se rozkládala až v tenkém střevě, aby došlo k úplnému vstřebání peptinů a proteinů. "
Údaje o firmě www.olimpex.cz
Společnost Olimpex, spol. s r.o. Olomouc jako výhradně česká společnost působí na českém trhu od r.1991.
Výrobou doplňků stravy a přírodní kosmetiky se zabýváme od roku 1993.
Olimpex, spol. s r.o. je držitelem několika ochranných známek na specifické doplňky stravy jejichž know-how vlastní. Rovněž je držitelem patentu na zpracování žraločí chrupavky.

Příbalový léták