Priorin Extra—60 tobolek + Dárek šampon zdrama

Kapsle: Unikátní složení 3ACTIV+obsahuje extrakt z prosa, L-cystin, kyselinu pantotenovou (vitamín B5) a biotin. Šampon: Jemný šampon s přírodními extrakty rostlin a provitamínem B5. Pro denní péči o Vaše vlasy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3207421 | Zbozi: 18113970

Popis produktu

Kapsle: Unikátní složení 3ACTIV+obsahuje extrakt z prosa, L-cystin, kyselinu pantotenovou (vitamín B5) a biotin. Sampon: Jemný šampon s přírodními extrakty rostlin a provitamínem B5. Pro denní péči o Vaše vlasy.

Užití

Kapsle: Unikátní složení 3ACTIV+obsahuje extrakt z prosa, L-cystin, kyselinu pantotenovou (vitamín B5) a biotin, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů a může být použit v následujících případech: dlouhodobý stres, hormonální změny během těhotenství, kojení a menopauzy, důsledky změn ročních období, následky diet.
Sampon: Jemný šampon s přírodními extrakty rostlin a provitamínem B5. Obsah glykoproteinů stimuluje buňky. Dlouhodobá hydratace a výživa.

Dávkování

Kapsle: Doporučené dávkování pro dospělé a děti starší 12 let: Užívejte denně dvě kapsle po jídle, zapijte sklenicí vody. Kapsle lze užívat odděleně i najednou.
Sampon: Aplikujte na mokré vlasy, jemně vmasírujte do pokožky hlavy. Nechte 2-3 minuty působit. Důkladně opláchněte opláchněte. V případě potřeby postup opakujte.
Priorin Extra šampon je určen pro každodenní použití na normální a suché vlasy. Chraňte před vniknutím do očí. Určeno pouze pro vnější použití.

Příbalový léták