Premium Colostrum—60 tobolek

Premium Colostrum posiluje obranyschopnost organismu. Je zdrojem vitamínů, imunoglobulinů, minerálních látek a aminokyselin.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8586011212769 | Zbozi: 18118620

Popis produktu

Premium Colostrum posiluje obranyschopnost organismu. Je zdrojem vitamínů, imunoglobulinů, minerálních látek a aminokyselin.

Účinné látky

Colostrum

Užití

Kolostrum (mlezivo) je tekutina vylučovaná mléčnou žlázou matky prvních 24 - 48 hodin po porodu. Představuje hodnotný přírodní zdroj látek, které výrazně posilují imunitu. Pro děti představuje významný doplněk výživy. Přirozený zdroj ochranných látek má pro dětský organizmus velký význam, zejména pro jejich zdravý vývoj a nižší nemocnost, ale ani u dospělých není jeho význam pro lidské zdraví o nic menší. Vhodné pro děti od 3 let.

Dávkování

Děti:1 x 1 kapsli denně. U malých dětí doporučujeme obsah kapsle vysypat do vody a ihned vypít. Dospělí: 2-4kps. denně zapít dostatečným množstvím vody. Doporučujeme užívat nalačno nebo 30 minut před jídlem nebo tréninkem.

Kontraindikace

Neužívat s trávícími enzymi.Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy.
Po otevření obal pečlivě zadělávejte. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu. Skladujte v suchém prostředí, v dobre uzavřeném obalu, při teplotě od 10 do 25 oC, mimo dosah malých dětí.

Vedlejší příznaky

Nejsou známé

Složení

Kolostrum, živočišná želatína, barvivo: oxid titaničitý. 1 kapsle obsahuje 350 mg kolostra.
Údaje o firmě
Firma KOMPAVA s.r.o. se zaoberá vývojem, výrobou a distribucií sportovních výživových doplňků od roku 2002. Vývoj výrobků ov sleduje popredné vývojové trendy a výskumy v oblasti výživových doplňků . Výroba splní moderné kvalitativní technologické postupy. Od května roku 2007 je firma certifikovaná na systém manažérství bezpečnosti potravin ISO 22000:2005. Ingredienty, které jsou součastí výrobků mají stupeň maximální čistoty a vysoké kvality. Výrobky jsou distribuované v sportovních obchodech, fitness centrách, podejnách zdravé výživy a lekárnách. Výrobky jsou určené nejen profesionálním sportovcům, ale i běžným rekreačním sportovcům.

Příbalový léták