Kolostrum Forte 500mg—60 tobolek

Kolostrum Forte je přípravek s obsahem hovězího kolostra. Je vhodný k užívání pro dospělé, sportovce, děti, i v rekonvalescenci.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2639178 | Zbozi: 18119268

Popis produktu

Kolostrum Forte je přípravek s obsahem hovězího kolostra. Je vhodný k užívání pro dospělé, sportovce, děti, i v rekonvalescenci.

Účinné látky

Kolostrum bovinní

Užití

Kolostrum, tekutina mléčné žlázy, která se objevuje do 72 hodin po porodu, představuje pro novorozence imunitní ochranu pro první dny života. Jedná se o biologicky vysoce hodnotný preparát obsahující imunoglobuliny, růstové faktory, vitamíny, minerály, antimikrobiální látky aj.

Dávkování

Dospělí: 2— 3 tobolky 2 x za den, děti: 1- 2 tobolky 2 x za den.

Příznaky

Zvýšený výskyt projevů nachlazení, únava, alergické projevy, zhoršená kvalita kůže, psychická labilita.

Prevence

Při dlouhodobém užívání chrání a posiluje zdraví.

Kontraindikace

Alergie na bílkoviny kravského mléka.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Kolostrum, tekutina mléčné žlázy, která se objevuje do 72 hodin po porodu, představuje pro novorozence imunitní ochranu pro první dny života. Díky vysokým imunitním účinkům je kolostrum vhodné i pro odrostlejší děti a dospělé. Jedná se o biologicky vysoce hodnotný preparát obsahující růstové a imunitní faktory, ideální pro organismus s oslabenou obranyschopností.

Poznámka

Koncentrace imunoglobulinů v bovinním kolostru je podstatně vyšší než v lidském, navíc je hovězí kolostrum do značné míry odolné proti štěpení proteázami trávicího traktu.
Kolostrum se do organismu vstřebává ve střevech, kde také působí nejúčinněji.

Složení

Bovinní kolostrum (30 % imunoglobulinů) 500 mg, želatina, glycerin (obal tobolky) v 1 tobolce.
Údaje o firmě
Virde, spol. s r.o. je jedním z předních českých výrobců širokého sortimentu přírodních doplňků stravy a tzv. léčebné kosmetiky. Vysoce kvalitní výrobky si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, ale i v SR, Polsku a Maďarsku.

Příbalový léták