Planthé Olej na suchou a citlivou pleť—50 ml

PLANTHÉ Olej na suchou a citlivou pleť je unikátní šetrná kombinace vysoce promašťujících a zvláčňujících přírodních olejů farmaceutické kvality pro péči o suchou až velmi vysušenou pokožku se sklony k alergickým projevům, atopii a k lehčí formě akné.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4623402 | Zbozi: 18148101

Popis produktu

PLANTHE Olej na suchou a citlivou pleť je unikátní šetrná kombinace vysoce promašťujících a zvláčňujících přírodních olejů farmaceutické kvality pro péči o suchou až velmi vysušenou pokožku se sklony k alergickým projevům, atopii a k lehčí formě akné.

Účinné látky

Ostropestřecový olej
Hroznový a meruňkový olej
Resveratrol

Užití

PLANTHE Olej na suchou a citlivou pleť je mimořádně šetrnou kombinací vysoce promašťujících a zvláčňujících rostlinných olejů se zklidňujícími extrakty a resveratrolem.
Kombinace ostropestřecového, hroznového a meruňkového oleje má vysokou vyživující a zvláčňující aktivitu, díky které se vaše pokožka snadnění zregeneruje a je lépe chráněna před vnějšími vlivy.
Olej je určen pro péči o suchou až velmi vysušenou pokožku se sklony k alergickým projevům, atopii a k lehčí formě akné.
PLANTHE Olej na suchou a citlivou pleť přináší šetrné ošetření suché a citlivé pleti, výživu a její posílení.

Dávkování

Dle potřeby.
Naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte.
Olej je vhodný obzvláště pro suchou až velmi vysušenou pleť se sklony k atopickým, alergickým projevům a k lehčí formě akné.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták