PargaVit Vitamin C Mix Plus pro děti—90 tablet

PargaVit Vitamin C Mix Plus - doplněk stravy se sladidlem v tabletách, je výrobek čtyř vynikajících chutí s vyváženým obsahem vitaminu C a dalšími látkami důležitými pro organizmus, které působí s vitaminem C synergicky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8704015511194 | Zbozi: 18134044

Popis produktu

PargaVit Vitamin C Mix Plus - doplněk stravy se sladidlem v tabletách, je výrobek čtyř vynikajících chutí s vyváženým obsahem vitaminu C a dalšími látkami důležitými pro organizmus, které působí s vitaminem C synergicky.

Účinné látky

Sorbitol
Rozpustná vláknina inulin
Kyselina L- askorbová

Užití

PargaVit Vitamin C s vyváženým obsahem vitaminu C obsahuje tyto příchutě a působení:
Meloun s rostlinným extraktem rutin - přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Malina s aktivní střevní mikroflórou a jejím aktivátorem - příznivě ovlivňuje trávení a efektivní využitelnost živin z potravy. Ovoce s organicky vázaným jódem a dalšími minerály - přispívá k normálnímu růstu dětí, normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Višeň s kyselinou listovou organicky vázaným selenem a účinnými rostlinnými flavonoidy - přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, normální krvetvorbě a metabolismu homocysteinu. Přípravek je vhodný pro dospělé.

Dávkování

Děti do 12 let 4 tablety, dospělí 8 tablet za den. Tabletu nechte v ústech volně rozplynout.

Příznaky

Při oslabeném imunitním systému, při stavech únavy a vyčerpání, během rekonvalescence. (vitamin C)

Poznámka

Upozornění: Obsahuje zdroj fenylalaninu. Nevhodné pro nemocné fenylketonurií. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Překročením denní dávky nezvýšíte účinnost přípravku. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Skladování

slunečního světla.

Složení

Vitamin C (240mg'tob.), Aktiferm, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum 2/ (22,8mg/tob.), Inulin2/ (390mg/tob.), Rostlinný extrakt rutin 1/ (120mg/tob.), Hořčík 3/ (2,7mg/tob.), Vápník 3/ (1,7mg/tob.), Extrakt zeleného čaje 4/ (5,4mg/tob.), Kyselina listová 4/, Organický vázaný jód 3/, Organický vázaný selen 4/.
Podle příchutí: 1/ citron, 2/ malina, 3/ ovoce, 4/ višeň.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták