Ovocňák 100% Rakytníkový čaj—12x3 g

Rakytník řešetlákový, zvaný "citroník severu" roste na naší farmě v Beckově. Ručně sbírané plody jsme vylisovali, usušili a vytvořili tak lahodný požitek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3800324 | Zbozi: 18132141

Popis produktu

Rakytník řešetlákový, zvaný "citroník severu" roste na naší farmě v Beckově. Ručně sbírané plody jsme vylisovali, usušili a vytvořili tak lahodný požitek.

Užití

Případný výskyt skvrn na nálevovém sáčku je způsobený rakytníkovým olejem a nijak nesnižuje kvalitu výrobku.

Dávkování

Sáček zalít alespoň 200ml vroucí vody a nechat 12-15 minut louhovat.

Fakta

Rakytník je původem z našich vlastních sadů na farmě Beckov, na slovenské straně bílých Karpat.
Výskyt skvrn na sáčku, případně mastných oček na hladině čaje je přirozenou vlastností výrobků z rakytníku, způsobených zbytkovýi olejninami.

Poznámka

Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z české země českému spotřebiteli. Jedním ze základů zdravého života je konzumace čerstvých potravin bez přidané chemie, cukrů, konzervantů či aromat, které ideálně pocházejí z prostředí, kde žijeme. Na to je naše tělo zvyklé a nejlépe vstřebává potřebné vitaminy a minerály. Ovocňák se snaží zvýšit podporu českých výrobků a povědomí o nich.

Složení

100% rakytník
Údaje o firmě
V roce 2012 se na českém trhu poprvé objevil 100% mošt Ovocňák, za jehož výrobou stojí společnost TOKO AGRI, a. s. Dnes má Ovocňák pevné místo na našem trhu a stále více fanoušků. Mošty a pyré vyrábíme v Rudicích u Uherského Brodu. Region
Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. Suroviny pro tvorbu moštů pocházejí převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsou schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které se nestihne zpracovat, zamrazí a postupně zpracovává až do další sezóny.

Příbalový léták