NUK Junior Cup Láhev 300ml

Dětská láhev 300ml s push-pull ( vytahovacím/zatlačovacím ) pítkem. Vyrobena z vysoce kvalitního nerozbitného plastu. Vhodná pro děti od 36 měsíců. Řada láhví NUK FIRST CHOICE se širokým hrdlem pro snadné plnění a čištění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3228492 | Zbozi: 18116380

Popis produktu

Dětská láhev 300ml s push-pull ( vytahovacím/zatlačovacím ) pítkem. Vyrobena z vysoce kvalitního nerozbitného plastu. Vhodná pro děti od 36 měsíců. Řada láhví NUK FIRST
CHOICE se širokým hrdlem pro snadné plnění a čištění.

Užití

Dětská láhev 300ml s push-pull (vytahovacím/zatlačovacím) pítkem. Vhodná pro děti od 36 měsíců. Řada láhví NUK FIRST CHOICE se širokým hrdlem pro snadné plnění a čištění. Vyrábí se v různých barevných provedeních.

Dávkování

Lahve používejte dle potřeby. Je vhodné, aby jich maminka měla dostatečnou zásobu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Skladujte hygienicky a suché. Všechny jednotlivé díly láhve před použitím důkladně vyčistěte, popř.desinfikujte. Uzavřené láhve naplněné nápojem nepatří do mikrovlnky (hrozí nebezpečí exploze a poškození materiálu láhve). Nápoj se může ohřát nerovnoměrně, hrozí nebezpečí popálení. Nedoporučujeme ani sterilizaci v mikrovlnce.
Údaje o firmě
MAPA SPONTEX VOLF s.r.o., společnost působící na českém trhu od roku 1992.
Výrobce a distributor mechanických čisticích prostředků (Spontex, Sóke), výrobků řady baby care (NUK+TIGEX), body care (Calypso). Sesterská filiálka společnosti MAPA
GmbH, výrobce produktů NUK.

Příbalový léták