Nopal BIO 60g—120 tobolek

Nopal obsahuje všechny důležité živiny v ideálním poměru. Snižuje obsah glukózy, cholesterolu a triglyceridů v krvi,reguluje funkci jater a další.

Cena vč. DPH
286 Kč
Dostupnost
skladem 5 ks

PDK: 8595229200161 | Zbozi: 18132213

Popis produktu

Nopal obsahuje všechny důležité živiny v ideálním poměru. Snižuje obsah glukózy, cholesterolu a triglyceridů v krvi,reguluje funkci jater a další.

Účinné látky

Opuntia straptcantha

Užití

NOPAL napomáhá při léčbě cukrovky. Kaktusové fíky účinně snižují hladinu krevního cukru a zvyšují citlivost tkání na inzulin,
NOPAL chrání cévy před usazováním aterosklerotických plátů, které mohou způsobovat např. srdeční infarkt nebo mozkovou mrtvici, snižuje hladina cholesterolu v krvi a riziko výskytu kardiovaskulárních onemocnění.
NOPAL významně napomáhá hubnutí, působí proti celulitidě a úbytku svalové hmoty.
Přítomný vitamin B3 brzdí přeměnu nadbytečných cukrů v krvi na tuky. NOPAL zachycuje cukry a částečně i tuky obsažené v potravě a snižuje tak možnost jejich využití organismem. Nerozpustná vláknina vstřebává vodu a vytváří tak v žaludku pocit sytosti.
Nopal dodává našemu organismu dostatek vitaminů (A, B1, B2, B3, a C), , minerálů (zejména vápníku, hořčíku, draslíku a železa) a dalších důležitých živin, takže při hubnutí netrpíme podvýživou a nadměrnou únavou a mnohem lépe snášíme pohybovou i psychickou zátěž. Přitom mají plody nopalu velice nízkou energetickou hodnotu, takže je můžeme při redukční dietě bez obav užívat.
Berberin obsažený v NOPALu působí proti úzkostným stavům,depresím a má blahodárný vliv na naši nervovou soustavu.
NOPAL se s úspěchem používá při léčbě žaludečních vředů, zácpy, při potížích se zažíváním, slinivkou a játry. Vláknina a rostlinný sliz upravují sekreci žaludečních šťáv a chrání sliznici trávícího traktu.
Vitaminy, minerály a pektiny obsažené v NOPALU chrání naše tělo před působením volných radikálů, čímž zvyšují odolnost našeho organismu a chrání nás před vznikem civilizačních chorob včetně rakoviny.
Nopal obsahuje všechny důležité živiny v ideálním poměru: 17 esenciálních pro tělo nezbytných aminokyselin z celkového počtu 22 které v celé přírodě najdeme, a vlákniny - | ignin, celulózu, hemicelulózu, pektin a vlákna obsažená ve slizu.

Dávkování

1-2 kapsle , 2 x denně před jídlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Příznaky

Cukrovka , žaludeční potíže , žaludeční vředy , problémy se slinivkou , celulitida „zácpa , obezita , nedostatek vitaminů ,

Prevence

Zvyšuje odolnost našeho organismu a chrání nás před vznikem civilizačních chorob včetně rakoviny.

Kontraindikace

Není určeno pro děti. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Složení

Prášek ze sušených kaktusových fíků (Opuntia streptacantha), rostlinné kapsle (hydroxypropyl methyl celulóza)
Neobsahuje: cukr, gluten, kvasnice nebo salicyláty

Poznámka

Tento „zázračný“ kaktus byl jednou z hlavních součástí jídelníčku předkolumbovských indiánských národů a po dlouhá staletí pak doplňkem stravy Mexičanů, kteří díky němu trpí cukrovkou daleko méně, než obyvatelé Severní Ameriky nebo Evropy. Nopal obsahuje všechny důležité živiny v ideálním poměru.
Již staří Aztékové plody nopálu - kaktusové fíky nevnímali jen jako výživnou potravinu, byl pro ně zároveň lékem na řadu chorob. Dnes podle AMEDEC léčivé síly kaktusu objevily farmaceutické společnosti z Japonska, Německa, Francie, Belgie, Španělska,
Svýcarska a USA pro výrobu léčiv na diabetes, gastritidu a na zlepšení krevního oběhu.
K romě toho, že snižuje obsah glukózy v krvi, má totiž nopál i spoustu dalších účinků, mimo jiné snižuje hladinu cholesterolu a triglyceridů v krvi, reguluje funkci jater, čistí poslední úsek tlustého střeva a pomáhá při zachování odpovídající tělesné váhy.
Kosmetický průmysl zase využívá toho, že slizy obsažené v plodech nopálu mají vynikající hydratační a ochranné vlastnosti při výrobě čistících a zvláčňujících krémů, šampónů, kondicionérů a mýdel.
Údaje o firmě www.nastrojezdravi.cz

Příbalový léták