Nivea Baby čist.ubrousky Soft&Care—63ks 86244

Dětské čisticí ubrousky Soft & Cream napuštěné jemným pečujícím mlékem s obsahem oleje z měsíčku lékařského. Bez alkoholu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4005808862443 | Zbozi: 18110413

Popis produktu

Dětské čisticí ubrousky Soft 8 Cream napuštěné jemným pečujícím mlékem s obsahem oleje z měsíčku lékařského. Bez alkoholu.

Účinné látky

Měsíček lékařský
Pantenol

Užití

Čisticí ubrousky Soft 4 Cream napuštěné jemným pečujícím mlékem s obsahem oleje z měsíčku lékařského a pantenolem jemně čistí citlivou dětskou pokožku a okamžitě ji zklidňují. Udržují přirozené pH pokožky. Bez obsahu alkoholu.

Dávkování

Podle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Dnes značka NIVEA představuje péči o pleť a vlasy, péči při holení, koupání, sprchování a opalování, péči o tělo i o dětskou pokožku. Výrobky NIVEA, které se prodávají ve 150ti zemích, mají důvěru na celém světě. Ve skutečnosti jsou zákazníci v mnoha zemích přesvědčeni, že NIVEA je místní značka! Firma Beiersdorf považuje tento malý omyl za velký kompliment. | přes všechny zvraty a obraty minulého století jeden fakt stále platí -
NIVEA znamená jemnou péči. Dermatologičtí odborníci firmy Beiersdorf nabízejí trvale vysokou kvalitu. Výrobky NIVEA jsou vždy v souladu s potřebami a přáním zákazníků.
Údaje o firmě
Wwww.nivea.cz

Příbalový léták