Neuromedic —60 tobolek

Komplexní doplněk stravy s kyselinou alfa-lipoovou a vitaminy skupiny B, blahodárně působícími na nervový systém při mravenčení a brnění končetin, citlivosti nervů nebo trnoucích a neklidných končetinách. Posíleno o lecitin a rostlinné polyfenoly.

Cena vč. DPH
496 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 4623360 | Zbozi: 18146240

Popis produktu

Komplexní doplněk stravy s kyselinou alfa-lipoovou a vitaminy skupiny B, blahodárně působícími na nervový systém při mravenčení a brnění končetin, citlivosti nervů nebo trnoucích a neklidných končetinách. Posíleno o lecitin a rostlinné polyfenoly.

Účinné látky

Kyselina alfa-lipoová
Vitaminy skupiny B (B1, B3, B5, B6)
Rostlinné fosfolipidy a polyfenoly

Užití

Fungování nervových drah může ovlivnit nedostatečná výživa, mechanické vlivy nebo působení toxinů, což se často projevuje pocity nepříjemného brnění, štípání či mravenčení končetin, citlivostí nervového systému nebo pocitem trnoucích a neklidných končetin.
Neuromedic je komplexní doplněk stravy s vysoce účinnými dávkami kyseliny alfa-ipoové a vitaminů skupiny B, blahodárně působícími na nervový systém. Příznivé účinky jsou zesíleny sójovými fosfolipidy, rostlinnými polyfenoly silymarinu a vinné révy.
Díky jedinečnému složení s polyfenoly silymarinu Neuromedic chrání nervy před vlivem toxinů a obsažené vitaminy skupiny B regenerují a udržují normální funkci i citlivost nervové soustavy.
Vysoké dávky alfa-lipoové kyseliny v Neuromedicu doplňují vitaminy skupiny B, které podporují rychlejší a intenzivnější regeneraci nervového systému a celkovou komunikaci mezi nervovými buňkami. Obsažené polyfenoly silymarinu omezují vliv toxinů a volných radikálů na nervové buňky a polyfenoly vinné révy napomáhají správnému prokrvování nervových buněk.

Dávkování

Při citlivosti, brnění, mravenčení končetin nebo při pocitu trnoucích a neklidných končetin užívat 2x denně 1 tobolku, následně pokračovat v užívání udržovací dávky 1 tobolky denně.
Pro dosažení optimální účinnosti užívejte alespoň 3 měsíce.
U starších osob se doporučuje dlouhodobé užívání 1 tobolky denně.

Příznaky

Mravenčení, štípání a brnění končetin, citlivost nervového systému, pocit trnoucích a neklidných končetin.

Fakta

Před současným užíváním s léky (perorální antidiabetika, inzulin, platinová cytostatika, antiastmatika, léky k léčbě zácpy, lokální anestetika) se poraďte s lékárníkem.
Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou obsaženou složkou.
Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Ukládejte mimo dosah dětí.
Nepřekračujte doporučené dávkování.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták