NeuraxBiotic Zen—30 tobolek

Obsahuje vědecky hodnocený probiotický kmen -Lactobacillus plantarum DR7 a hořčík, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přírodní a bezpečná alternativa. Bez lepku a laktózy. Pouze jediná tobolka denně.

Cena vč. DPH
388 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3956159 | Zbozi: 18137031

Popis produktu

Obsahuje vědecky hodnocený probiotický kmen -Lactobacillus plantarum DR7 a hořčík, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti.
Přírodní a bezpečná alternativa. Bez lepku a laktózy. Pouze jediná tobolka denně.

Účinné látky

lactobacillus plantarum DR7 hořčík

Užití

Obsahuje specifický, vědecky hodnocený probiotický kmen - Lactobacillus plantarum DR7 a hořčík, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Hořčík přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a k normálnímu energetickému metabolismu.Vhodný pro diabetiky, bez lepku a laktózy. Není nutné skladování v lednici.
Vzhledem ke speciálnímu výrobnímu procesu je zaručeno, že aktivní bakteriální kmen
Lactobacillus plantarum DR7 může projít žaludkem bez ztráty účinku a usadí se ve střevě. Bez nežádoucích a vedlejších účinků. Výrobce Neuraxpharm - přední evropská skupina v sektoru pro centrální nervovou soustavu.

Dávkování

Pouze 1 tobolka denně, po jídle, nejlépe po snídani. Dostatečně zapít vodou.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Chraňte před přímým světlem. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti nebo alergie na jednu nebo více složek.

Složení

Lactobacillus plantarum DR7 1x 10 na devátou CFU
Hořčík 56,25 mg (15% RHP)
RHP referenční hodnota příjmu
Celkem: 13,2 g
Celkové složení: oxid hořečnatý; Lactobacillus plantarum DR7, obal kapsle: hypromelóza; protispékavá látka: maltodextrin, stearát hořečnatý;plnidlo: uhličitan vápenatý
Údaje o firmě
Distributor Neuraxpharm Bohemia s.r.o. je součástí holdingu Neuraxpharm, předního evropského specialisty v CNS přípravcích. Část portfolia nabízených doplňků stravy se prezentuje pod obchodní značkou Farmax, část portfolia se zaměřením CNS pod obchodní značkou Neuraxpharm.

Příbalový léták