Náplast Fixaplast Classic nedělená s polštářkem—1 m x 6 cm

Zdravotnický prostředek

Fixační adhesivní náplast FIXAPLAST Classic je vyrobena z kvalitního textilního materiálu s vysokou pevností a přilnavostí k pokožce.

Cena vč. DPH
39 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594027312151 | Zbozi: 18118886

Popis produktu

Fixační adhesivní náplast FIXAPLAST Classic je vyrobena z kvalitního textilního materiálu s vysokou pevností a přilnavostí k pokožce.

Užití

Textilní náplast s polštářkem.

Poznámka

Obchodní firma ALFA VITA, s. r. o. Praha vznikla v roce 1992.
Za relativné krátkou dobu své exestence prošla dynamickým vývojem a získala na českém trhu významné postavení zejména díky své specializaci a kvalitou služeb.
V řadě oblastí firma kooperuje přímo s výrobci jak domácími, tak zahraničními. Hlavními předměty obchodních aktivit jsou: distribuce vybraných léčiv a zdravotnického materiálu, distribuce lékařských a užitkových teploměrů , distribuce hygienického zboží a léčébné kosmetiky, export a import .
Firma zásobuje obchodní síť lékáren a drogerií po celém území České republiky a spolupracuje se zahraničními obchodními partnery.
Sortiment: zdravotnické náplasti - lébečné, cívkové, rychloobvazy a speciální obvazy teploměry - lékařské, digitální, užitkové a speciální latexové a silikonové produkty - kondomy, rukavice, dětské sosáky a šidítka, kojenecké lahve hygienické potřeby - výrobky z vaty, zubní kartáčky léčebná kosmetika - balzámy na rty, akne - program, pleťová mléka a vody speciální sortiment - termofory, antidekubitní prostředky, sono - gel
Údaje o firmě www.alfavita.cz

Příbalový léták