Multivitamíny a minerály Complete—90 tablet

Multivitamíny a minerály Complete od britské společnosti Natures Aid. Obsahují vyvážené množství vitamínů, minerálů a aktivních látek v denní dávce 1 tablety.

Cena vč. DPH
203 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 3066041 | Zbozi: 18114175

Popis produktu

Multivitamíny a minerály Complete od britské společnosti Natures Aid. Obsahují vyvážené množství vitamínů, minerálů a aktivních látek v denní dávce 1 tablety.

Užití

Potravní doplněk (se sladidlem) Multivitamíny a minerály Complete tbl. 90 s obsahem vyváženého množství vitaminů a minerálů.

Dávkování

Poznámka

Upozornění: Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí!
Není určeno jako náhrada pestré stravy! Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Bez obsahu lepku a droždí. Skladujte v suchu při teplotě do 25"C.

Složení

vitamín C (kyselina askorbová, hydroxypropylmethylcelulóza), fumarát železnatý, potah tablety (uhličitan vápenatý, hydroxypropylmethylcelulóza, isomalt, triglyceridy se středním řetězcem), glukonan zinečnatý, niacin (jako nikotinamid), vitamín E (jako d-alfa tokoferyl sukcinát), L-selenomethionin (fosforečnan vápenatý, L-selenomethionin), glukonan manganatý, sodná sůl karboxymethylcelulózy, vitamin A (maltodextrin, arabská guma, kukuřičný škrob, retinyl-acetát, DL-alfa-tokoferol), protispékavé látky (oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin)), glukonan měďnatý, kyselina pantothenová (jako pantothenát vápenatý), vitamín B6 (jako pyridoxin hydrochlorid) Vitamin D (kukuřičný sirup, arabská guma, frakcionovaný kokosový olej, cholekalciferol, D-alfa-tokoferol, oxid křemičitý, askorbát sodný), vitamin B1 (jako thiamin hydrochlorid),vitamin B2 (jako riboflavin), kyselina listová, chrom-pikolinát, jodid draselný, vitamin B12 (kyanokobalamin, fosforečnan vápenatý), D-Biotin. (Poznámka: Vitamin A suspenduje v matici kukuřičný škrob, arabská guma, dl-alfa-tokoferol a Tri-fosforečnan vápenatý.
Údaje o firmě
Výrobce: Natures Aid (Velká Británie) dle norem GMP / HACCP Certifikace

Příbalový léták