Multivitamin Centrum SILVER—100+30 tablet (Vánoční)

Doplněk stravy pro dospělé nad 50 let. Zdokonalené složení pro každodenní celkové zdraví a pohodu. Centrum nabízí kompletní řadu vitaminů, důležitých minerálů a navíc nezbytné stopové prvky. Kompletní od A až po Železo. Bez lepku. Bez cukrů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3033264 | Zbozi: 18110527

Popis produktu

Doplněk stravy pro dospělé nad 50 let. Zdokonalené složení pro každodenní celkové zdraví a pohodu. Centrum nabízí kompletní řadu vitaminů, důležitých minerálů a navíc nezbytné stopové prvky. Kompletní od A až po Železo. Bez lepku. Bez cukrů.

Účinné látky

Vitaminy
Minerální látky

Užití

Aktivní život nám nabízí mnoho možností, a proto je tak důležité zůstat zdravý. Složení multivitaminů Centrum je vylepšeno pro optimální každodenní péči o Vaše zdraví.
Vitaminy skupiny B, mangan, hořčík a fosfor přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Zelezo přispívá v těle k normálnímu přenosu kyslíku a měď přispívá k normálnímu přenosu železa v těle. Vitaminy B2, B6, B12, kyselina pantotenová a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dostatečný příjem vitaminů
A, C a D, selenu, mědi a zinku přispívá k normální funkci imunitního systému. Centrum obsahuje vitamin A, zinek, niacin a biotin v kombinaci, která přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Vitamin C zároveň přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže. Komplex antioxidantů obsažených v multivitaminu Centrum pomáhá bojovat proti zátěži související se změnami životního prostředí. Vitaminy C a E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Klíčové živiny vitamin A, B2 a zinek obsažené v multivitaminu Centrum přispívají k udržení normální stavu zraku.
Speciální složení multivitaminu Centrum obsahuje vápník a vitaminy D a K, které jsou potřebné pro udržení normálního stavu kostí. Obsahuje též jód, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a také k její normální činnosti.

Dávkování

1 tableta 1x denně.

Fakta

Různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité.
Tento doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení

Hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid horečnatý, vitamin C (kyselina L-askorbová), plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; chlorid draselný, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), stabilizátor: polyvinylpolypyrolidon; nikotinamid,
D-pantothenan vápenatý, fumaran železnatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, emulgátor: hořečnaté soli mastných kyselin; protispékavé látky: oxid křemičitý, talek; betakaroten, vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin B1 (thiamin-mononitrát), vitamin B2 (riboflavin), želatina, rostlinný olej (kokosový a palmojádrový olej); síran měďnatý, vitamin
A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, biotin (D-biotin), selenan sodný, vitamin K (fylochinon), antioxidant: butylhydroxytoluen; vitamin D (cholecalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin), barviva: oxid titaničitý, rostlinná uhlíková čerň.

Příbalový léták