Multivitamin Centrum pro muže Vánoční—60 tablet

Doplněk stravy se speciálně vyváženým složením pro podporu výživy muže. Nabízí kompletní řadu vitaminů, minerálů a navíc nezbytné stopové prvky, které muži potřebují. Nové vylepšené složení se zvýšenou hladinou vitaminu D. Bez lepku. Bez cukrů.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3230977 | Zbozi: 18146087

Popis produktu

Doplněk stravy se speciálně vyváženým složením pro podporu výživy muže. Nabízí kompletní řadu vitaminů, minerálů a navíc nezbytné stopové prvky, které muži potřebují.
Nové vylepšené složení se zvýšenou hladinou vitaminu D. Bez lepku. Bez cukrů.

Užití

Aktivní život nám nabízí mnoho možností, a proto je tak důležité zůstat zdravý. Složení multivitaminu Centrum pro muže podporuje více oblastí zdraví a má speciálně vyvážené složení na podporu výživy muže. Byl speciálně vytvořen na základě nejnovějších vědeckých poznatků. Má vysoký obsah hořčíku, vitaminu B1 a niacinu. Optimální hladina vitaminu B1 a niacinu přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Přizpůsobené množství hořčíku v multivitaminu Centrum pro muže přispívá k normální činnosti svalů.
Vitaminy skupiny B, niacin, mangan, hořčík a fosfor přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Zelezo přispívá v těle k normálnímu přenosu kyslíku a měď přispívá k normálnímu přenosu železa v těle. Vitaminy B2, B6, B12, kyselina pantotenová a kyselina listová přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dostatečný příjem vitaminů A, C a D, selenu, mědi a zinku přispívá k normální funkci imunitního systému. Multivitamin Centrum pro muže obsahuje přizpůsobená množství vápníku, hořčíku a vitaminu D, která přispívají k normální činnosti svalů. Obsahuje také vitamin
B1, který přispívá k normální činnosti srdce a také hořčík, který je potřebný pro udržení normální činnosti srdečního svalu. Obsahuje též jód, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a také k její normální činnosti.

Dávkování

1 tableta 1x denně.

Kontraindikace

Jestliže užíváte jiné doplňky stravy obsahující vitamin A, přečtěte si informace na obalu, neboť mohou obsahovat stejnou složku.

Fakta

Různorodá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité.
Tento doplněk stravy není určen jako náhrada pestré stravy.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Složení

Hydrogenfosforečnan © vápenatý, oxid | hořečnatý, © uhličitan © vápenatý, © plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; vitamin C (kyselina
L-askorbová), vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetát), protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, oxid křemičitý, talek; nikotinamid, fumaran železnatý,
D-pantothenan vápenatý, oxid zinečnatý, síran manganatý, emulgátor: hořečnaté soli mastných | kyselin. želatina, © vitamin © B6 | (pyridoxin-hydrochlorid), vitamin © Bí (thiamin-mononitrát), vitamin B2 (riboflavin), betakaroten, síran měďnatý, rostlinný olej (kokosový a palmojádrový), vitamin A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), antioxidant: butylhydroxytoluen; vitamin K (fylochinon), vitamin D (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin), barviva: oxid titaničitý, indigotin.

Příbalový léták