Müllerův sirup s jitrocelem bez cukru 2—320 g

Müllerův sirup s jitrocelovým extraktem a vitaminem C je bez cukru. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594009624647 | Zbozi: 18112262

Popis produktu

Můllerův sirup s jitrocelovým extraktem a vitaminem C je bez cukru. © účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Účinné látky

Lihový extrakt listu jitrocele kopinatého
Vitamin C
Acesulfam K

Užití

Můllerův sirup s jitrocelovým extraktem a vitaminem C je bez cukru. © účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Pro své výborné chuťové vlastnosti je vhodný pro děti od 3 let. Sirup je vhodný i pro diabetiky a pro pacienty s fenylketonurií. Přispívá k zachování mineralizace zubů.

Dávkování

Pro dospělé 3 — 5x denně 1 kávovou lžičku (5 ml), pro děti od 3 let 1 kávovou lžičku sirupu denně přímo nebo do nápoje.

Příznaky

Je určeno pro děti od 3 let.

Složení

droga : extrakt = 1 : 3), vitamin C (kyselina askorbová, askorban sodný), sladidlo (maltitol), rozpouštědlo (čištěná voda), zahušťovadlo (polyvinylpyrrolidon), konzervant (sorban draselný), sladidlo (acesulfam K), zahušťovadlo (xanthan). Obsahuje 78,7 mg (98 % DDD) vitaminu C ve 25 ml.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták