Müllerův dětský sirup s jitrocelem a mateřídouškou—320 g

Müllerův dětský sirup s jitrocelovým a mateřídouškovým extraktem a vitaminem C. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594009626634 | Zbozi: 18109708

Popis produktu

Můllerův dětský sirup s jitrocelovým a mateřídouškovým extraktem a vitaminem C. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Účinné látky

Jitrocelový extrakt
Mateřídouškový extrakt
Vitamin C

Užití

Můllerův dětský sirup s jitrocelovým a mateřídouškovým extraktem a vitaminem C. O účincích obsažených látek se poraďte s lékárníkem. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Má výborné chuťové vlastnosti. Na základě vyjádření Pediatrické společnosti České lékařské společnosti je vhodný pro děti od 1 roku.

Dávkování

Děti od 1roku 1 kávovou lžičku (5 ml) 1x denně, od 3 let 1 kávovou lžičku 1— 3x denně, od 12 let a dospělí 1 kávovou lžičku 3 — 5x denně.

Fakta

Vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Složení

droga : extrakt = 1: 4), 3 % lihového extraktu listu jitrocele kopinatého (Plantago lanceolata)(poměr droga : extrakt = 1 : 3), vitamin C (kyselina askorbová, askorban sodný), invertní cukr, rozpouštědlo (čištěná voda), konzervant (sorban draselný).

Příbalový léták