Müllerovy želatinové multivitamínky—60 ks

Müllerovy želatinové multivitamínky jsou želatinové bonbóny bez cukru s vysokým obsahem vitaminů s chutí lesních plodů, pomeranče a citrónu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3861789 | Zbozi: 18146178

Popis produktu

Můllerovy želatinové multivitamínky jsou želatinové bonbóny bez cukru s vysokým obsahem vitaminů s chutí lesních plodů, pomeranče a citrónu.

Účinné látky

Vitaminy

Užití

Můllerovy želatinové multivitamínky jsou želatinové bonbóny bez cukru s vysokým obsahem vitaminů s chutí lesních plodů, pomeranče a citrónu.

Dávkování

Doporučená denní dávka pro děti od 3 let: 3 bonbóny.

Fakta

Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.
Nenahrazuje pestrou stravu.
Skladujte dobře uzavřené na suchém místě, chráněné před světlem, při teplotě od +15*C do + 25"C. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Skladujte mimo dosah dětí.

Složení

Sladidlo (maltitol), čištěná voda, hovězí želatina, vitaminy a minerály [vitamin C (kyselina
L-askorbová), vitamin E (DL-alfa-tokoferol-acetát), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin A (retinol-acetát), vitamin B1 (thiamin mononitrát), biotin (D-biotin), jód (jodid draselný), vitamin D (cholekalciferol), vitamin B12 (kyanokobalamin)], kyselina (kyselina citronová), přírodní aromata, přírodní barvivo (anthokyaniny), sladidlo (sukralóza), leštící látka (karnaubský vosk), přírodní barviva (karoteny, kurkumin).

Příbalový léták