Měsíčková mast Dr.Popov—100 ml

Proslulá měsíčková mast určená pro citlivou, suchou i normální pleť má vynikající ochranné, zklidňující, regenerační a granulační účinky na pokožku.

Cena vč. DPH
153 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 0743162 | Zbozi: 18103426

Popis produktu

Proslulá měsíčková mast určená pro citlivou, suchou i normální pleť má vynikající ochranné, zklidňující, regenerační a granulační účinky na pokožku. Pomáhá při péči o pokožku se spáleninami či ekzémy. Výborně poslouží v případě ztvrdlé pokožky, intenzivně hydratuje, regeneruje a vypíná pleť. Měsíčkovou mast můžete také užívat k péči o pleť s jizvami. Skvěle se hodí i k masážím: pravidelná masáž od kotníků směrem ke kolenům příznivě působí zevně na cévy dolních končetin. Měsíčková mast neobsahuje konzervanty ani umělá barviva. 

Síla měsíčku v tradičním masťovém základu

Bylinným základem měsíčkové masti je měsíček lékařský (Calendula officinalis), který pochází ze Středomoří, a v bylinářství se z něj využívá jak celých květů, tak také stonků a listů. Účinek měsíčku lékařského je v masti podpořen dalšími bylinami: tymiánem, kostivalem, zlatobýlem, černým bezem a jerlínem japonským. Kombinace těchto bylin tak dává vyniknout účinkům měsíčku. Základ masti tvoří neškvařené vepřové sádlo, které se výborně vstřebává a napomáhá dobrému pronikání účinných látek do pokožky. Mast obsahuje také pravý včelí vosk, který má výborné ochranné a hydratační schopnosti a zvyšuje výslednou kvalitu masti. 


Příbalový léták