Blephagel —30 g

Sterilní gel pro každodenní hygienu očních víček a řas. Hypoalergenní, testovaný za oftalmologické a dermatologické kontroly, bez konzervačních látek, parabenu, alkoholu a parfemace.

Cena vč. DPH
347 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3476323 | Zbozi: 18122444

Popis produktu

Sterilní gel pro každodenní hygienu očních víček a řas. Hypoalergenní, testovaný za oftalmologické a dermatologické kontroly, bez konzervačních látek, parabenu, alkoholu a parfemace.

Užití

BLEPHAGEL je sterilní gel vytvořený pro jemné a mechanické čištění podrážděných nebo poškozených očních víček, víček s citlivou pokožkou nebo s pokožkou se sklonem k alergickým reakcím. Originální složení BLEPHAGEL: - napomáhá přilnavosti produktu k očním víčkům - obsahuje poloxamer 188, který emulguje, rozpouští a jemně čistí hnisavý zánět sliznice očních víček (sekret, krusty a šupiny na koříncích očních řas) - respektuje přirozenou hydrataci očních víček - osvěžuje, změkčuje a uklidňuje oční víčka - nezanechává žádné zbytky, je nemastný a nelepkavý. BLEPHAGEL je hypoalergenní sterilní gel pro každodenní hygienu očních víček a řas. Oftalmologové doporučují hygienu očních víček při následujících stavech: - blefaritida (přední a zadní) (zánětlivé onemocnění očního víčka) - suché oko spojené s dysfunkcí meibomských žlázek (jedná se o žlázy uvnitř očních víček) - poškození oka a očního víčka v důsledku onemocnění acne rosacea (růžovka - onemocnění pokožky obličeje se zarudnutím) - poškození oka a očního víčka v důsledku seboroické dermatitidy (onemocnění pokožky obličeje se zarudnutím a šupinatěním). Hygienu očních víček lze doporučit také před operací, kdy je potřeba pečlivě vyčistit oční víčka a kořínky řas. BLEPHAGEL může být doporučen osobám, které nosí kontaktní čočky.

Dávkování

BLEPHAGEL používejte průměrně dvakrát denně — ráno a večer - nebo tak často, jak je potřeba vyčistit vaše oční víčka.

Příbalový léták