Maxis New Relax 140 Den AD světlá vel.XL

Zdravotnický prostředek

Podpůrné lýtkové punčochy I. kompresivní třídy pro ženy s počínajícími příznaky žilního onemocnění s tendencí k občasným otokům (např. před menstruací, při delším sezení a stání).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2887090 | Zbozi: 18111446

Popis produktu

Podpůrné lýtkové punčochy I. kompresivní třídy pro ženy s počínajícími příznaky žilního onemocnění s tendencí k občasným otokům (např. před menstruací, při delším sezení a stání).

Užití

Punčochy I. KT jsou určeny k prevenci a snižují potíže počínající žilní nedostatečnosti - pocit únavy, tíhy a napětí v nohou. Jejich použití je také vhodné při výskytu drobných žilek na dolních končetinách, jako prevence proti rozvoji křečových žil v těhotenství či jako prevence hlubokého zánětu žil. Jsou rovněž vhodné při dlouhodobém sezení, stání a při cestování jako prevence proti vzniku cestovní trombózy.

Dávkování

Dle potřeby

Příznaky

Napětí v nohou, pocit únavy, výskyt drobných žilek na dolních končetinách.

Prevence

žil v těhotenství.

Fakta

I. Kompresní třída: 18 - 21 mm Hg. Výrobky I. kompresivní třídy nejsou hrazeny zdravotní pojišťovnou.

Poznámka

MAXIS a.s. je významným výrobcem zdravotního kompresivního zboží. Na trhu působí již od roku 1998 a zákazníkům nabízí kompletní sortiment výrobků pro kompresivní terapii. Ve svém hlavním produktovém portfoliu má společnost MAXIS tři kvality zdravotních kompresivních punčoch — MAXIS© MICRO, MAXIS© BRILLANT a MAXIS©
COTTON. Doplňkem v punčochové kolekci MAXIS jsou luxusní preventivní podpůrné punčochy RELAX. Společnost MAXIS se dále specializuje na výrobu pažních návleků a ortopedických bandáží a návleků S-LINE.
MAXIS a.s. je jediným českým členem Společenstva pro jakost zdravotních kompresivních punčoch sídlícím v německém městě Důren (více informací na www.gzg-kompressionsstruempfe.de). Základním pravidlem společenstva je dohlížet na kvalitu produktů hrazených pojišťovnou. Nezbytným předpokladem kvality je důsledné dodržování normy RAL-GZ 387. Jen výrobce, který tuto normu uplatňuje v praxi, dokáže svým zákazníkům garantovat vysokou kvalitu zpracování produktů a především správné dodržení tlakových hodnot, a tím i správný účinek kompresivních punčoch.

Složení

30% lycra / 70% polyamid.

Příbalový léták