Maxis Kompresní sethenní punčochy Brillant —s krajkou, II.KT

Zdravotnický prostředek

Moderní kompresivní punčochy MAXIS BRILLANT jsou vyráběny z vysoce kvalitních elastických materiálů s podílem micro vlákna. Nová úprava COOL COMFORT zajišťuje vyšší savost punčoch a odvod vlhkosti od těla. Vhodné pro aktivní pohyb.

Cena vč. DPH
690 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks


PDK: 8591285059408 | Zbozi: 18132495

Popis produktu

Moderní kompresivní punčochy MAXIS BRILLANT jsou vyráběny z vysoce kvalitních elastických materiálů s podílem micro vlákna. Nová úprava COOL COMFORT zajišťuje vyšší savost punčoch a odvod vlhkosti od těla. Vhodné pro aktivní pohyb.

Užití

Moderní kompresivní punčochy MAXIS BRILLANT nyní s novou úpravou COOL
COMFORT jsou vyráběny z vysoce kvalitních elastických materiálů s podílem micro vlákna. Díky obsahu micro vlákna zaručují transportní cestu vlhkosti od těla, jsou měkké a vzdušné, mají elegantní vzhled s příjemným leskem.

Fakta

Výrobky MAXIS řady BRILLANT nyní obsahují nejmodernější technologii HIGH IG Cool
Comfort. High IG je něco nového a zcela odlišného! Díky této technologii je zajištěn ještě větší odvod vlhkosti (potu) od těla. Rychleschnoucí účinky vytvořené přirozeným mikroklimatem přispívají ke snížení prochladnutí a jsou velmi vhodné pro aktivní pohyb.
S Cool Comfort zažijete chladivý, svěží a suchý pocit při každodenním nošení vašich
MAXIS kompresivních punčoch.
Moderní kompresivní punčochy řady BRILLANT jsou vyrobeny z vysoce kvalitních elastických materiálů s podílem mikrovlákna. Díky vysoké elasticitě nových materiálů se punčochy lépe oblékají a vytvářejí na končetině příjemný lesk. Výrobky Maxis řady
Brillant splňují veškeré nároky kladené na moderní kompresivní terapii.
Barevné provedení: světlá tělová, tmavá tělová, černá, bronz.

Poznámka

MAXIS© a. s. je největším českým výrobcem zdravotního kompresivního zboží. Na trhu působí již více než 10 let. Specializuje se na výrobu zdravotního kompresivního zboží.
Výrobky jsou vyráběny z nejlepších vláken a důsledně zpracovávány na počítačem řízených strojích firmy MERZ GmbH. Dokončovací práce jsou prováděny s největší pečlivostí a výrobky podléhají výstupní kontrole. Díky těmto technologiím se MAXIS© zařadila mezi přední světové výrobce zdravotních kompresivních punčoch, Anti-trombo punčoch, dílů a bandáží.
MAXIS a.s. je jediným českým členem společenstva pro jakost zdravotních kompresivních punčoch sídlícím v německém městě Důren. Základním pravidlem společenstva je dohlížet na kvalitu produktů hrazených pojišťovnou. Nezbytným předpokladem kvality je důsledné dodržování normy RAL GZ 387, jen výrobce, který tuto normu uplatňuje v praxi dokáže svým zákazníkům garantovat vysokou kvalitu zpracování produktů a především správné dodržení tlakových hodnot a tím správný účinek kompresivních punčoch.

Složení

49% elastan, 51% polyamid
Údaje o firmě
Wwww.maxis-medica.cz

Příbalový léták