MAM Láhev Baby Bottle 4m+—330 ml

MAM Lahev Baby Bottle 330ml od 4měsíců - Inovační nevylévací silikonová savička/Snadný přechod od kojení k lahvi / Široké hrdlo / Ergonomický tvar.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2851443 | Zbozi: 18104441

Popis produktu

MAM Lahev Baby Bottle 330ml od 4Aměsíců - Inovační nevylévací silikonová savička/Snadný přechod od kojení k lahvi / Široké hrdlo / Ergonomický tvar.

Užití

Vědecky prokázáno: MAM lékařští odborníci: Týmová práce pro maximální bezpečnost
MAM inovace je připravena pro děti pouze po schválení lékařskými odborníky. * Víčko: Nevylévací, funguje také jako odměrka. * Savička : Extra jemný silikon: Sametově jemný a patentovaný — dodává pocit intimity při pití. * Siroké hrdlo: Snadné plnění a čištění. * Ergonomický tvar: Snadné držení — pro děti i rodiče. * Extra jemná sametová savička pro snadný přechod od kojení k lahvi.
MAM sametová savička usnadňuje přechod od kojení k lahvi.prokázaný účinek: 94% dětí přijímá MAM sametovou savičku (průzkum trhu 2008-2010, testováno s 995 dětmi.) * Nevylévací — pro první samostatné pití.
Díky sametové savičce při pití z lahve Baby Bottle dítě prožívá důvěrně známý pocit.
Symetrický tvar savičky zaručuje, že se MAM savička dokonale přizpůsobí ústům.
Ergonomický tvar Baby Bottle umožňuje snadné držení — pro děti i rodiče. A pomocí širokého otvoru lze Baby Bottle jednoduše plnit a čistit.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Všechny lahve MAM neobsahují bisfenol A dle Směrnice (EU) č.321/2011
Údaje o firmě www.markdistri.cz, infomarkdistri.cz, www.mambaby.com

Příbalový léták