Linteo Baby Dětské mycí mléko a šampon—250 ml

Dětské mycí mléko LINTEO BABY z nové řady PURE ORGANIC s extraktem z BIO měsíčku lékařského pro šetrné, a přesto důkladné očištění dětské pokožky při koupání. Díky unikátnímu složení bez umělých barviv a alkoholu je produkt vhodný pro citlivou pokožku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3077774 | Zbozi: 18115534

Popis produktu

Dětské mycí mléko LINTEO BABY z nové řady PURE ORGANIC s extraktem z BIO měsíčku lékařského pro šetrné, a přesto důkladné očištění dětské pokožky při koupání.
Díky unikátnímu složení bez umělých barviv a alkoholu je produkt vhodný pro citlivou pokožku.

Užití

Při koupání naneste malé množství přípravku na vlásky i pokožku, napěňte a poté opláchněte.

Dávkování

Při koupání naneste malé množství přípravku na vlásky i pokožku, napěňte a poté opláchněte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Složení

Díky půvabné vůně bylin a unikátnímu složení bez umělých barviv a alkoholu je mycí mléko a šampon vhodný pro citlivou pokožku.
BIO měsíček lékařský % alkoholu šetrné k očím i pokožce vyživuje pokožku chrání a hydratuje
Dermatologicky testováno:
Všechny produkty dětské kosmetiky Linteo Baby prochází přísnými kontrolami a jsou pečlivě dermatologicky testované. To zaručuje jejich nezávadnost a bezpečnost. Jsou proto vhodné i pro novorozence a kojence.
Údaje o firmě
Společnost Melitrade a.s. patří k významným dodavatelům obchodních řetězců, kterým jsou výrobky dodávány pod jejich privátními značkami. Velmi nás těší, že za dobu našeho působení se společnost Melitrade a.s., obzvláště v segmentu vlhčených ubrousků a papírových kapesníčků v krabičce, stala jedním z hlavních dodavatelů na evropském trhu. V současné době vlastní společnost Melitrade a.s. tyto značky: Linteo,
Onclé a Niteolu.

Příbalový léták