Lecitin 1200 mg—100 tobolek

Lecitin 1200 mg je účinný při snižování hladiny cholesterolu, čistí ledviny, chrání játra, zlepšuje paměť a omezuje padání vlasů. Tento lecitin obsahuje trojnásobné množství účinných látek.

Cena vč. DPH
169 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594160560020 | Zbozi: 18123460

Popis produktu

Lecitin 1200 mg je účinný při snižování hladiny cholesterolu, čistí ledviny, chrání játra, zlepšuje paměť a omezuje padání vlasů. Tento lecitin obsahuje trojnásobné množství účinných látek.

Účinné látky

Lecithin Liguid

Užití

Lecitin napomáhá snížení hladiny cholesterolu a lipidů v krvi, příznivě ovlivňuje paměť a ostatní funkce mozku, chrání játra před ukládáním tuků, urychluje štěpení tuků a jejich spalování v průběhu fyzické zátěže. Lecitin je přírodní látka nezbytná pro správnou funkci všech buněk v těle. Je považován za velmi dobrý zdroj cholinu, důležité složky mozkové chemické látky acetylcholinu, který hraje významnou roli v řízení paměti a svalové činnosti.

Dávkování

1 kapsle denně s jídlem, neručí-li lékař jinak. Není vhodné pro děti do 3 let.

Příznaky

Zhoršení paměti, cévní problémy, zvýšený cholesterol.

Prevence

Pomáhá posilovat játra, má příznivý vliv na činnost mozku.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

"Lecitin je přirozená látka, jejíž výhody jsou zatím známy jen málo lidem. Jeho hlavními komponentami jsou cholin a inozitol. Cholin hraje klíčovou úlohu ve struktuře biologických membrán a často se napojuje na vitamíny. (Biologické membrány jsou stěny všech buněk - svalů - nervových< buněk, mozku atd.). Inozitol se nachází v potravinách rostlinného původu, např. sóji. V lidském mozku se skladuje velké množství inozitolu.
Cholin i inotizol se oba považují za látku nezbytnou pro využití a odbourávání tuků, tyto látky mohou zamezit vzniku tukových jater. Lecitin snižuje hladinu cholesterolu tím, že jej spolu i s dalšími tuky "převede" na formu rozpustnou ve vodě, čímž je možné nadbytečný cholesterol vyloučit z organizmu. Čistí cévní stěny, posiluje svalstvo. Protože naše strava obsahuje většinou podstatně více tuků, než je zapotřebí, byl by lecitin téměř pro každého člověka nezbytný. Dalším velmi důležitým účinkem je, že ve velké míře mírní nebo utiší kloubové bolesti. Pravidelné užívání lecitinu umožní těm, kteří trpí kloubovými potížemi, dělat takovou činnost, kterou by jinak pro bolesti dělat nemohli.
Velkou pomoc znamená lecitin pro ty, kdo jsou citlivý na frontální poruchy (změny počasí). Je nezbytný i pro sportovce, kteří jsou ve výkonu omezování kloubovými bolestmi. Lecitin dává vlasům zdravou barvu a omezuje padání vlasů. S jeho pomocí se dá předejít vytvoření ekzému. Zlepšuje paměť a uklidňuje. Užívaný spolu s medem dobře roztahuje mozkové cévy. Pro starší lidi bez nálady a chuti je vynikajícím posilujícím a tonizačním prostředkem. V medicíně k tomu používají jeho reagenty s názvem kolamin a kefalin. Uspěšně změkčuje stolici a odstraňuje nadýmání."

Složení

Phospatidylcholin 540 mg
Phosphatidyl ethanolamine 156 mg
Phosphatidyl Inositol 120 mg
Údaje o firmě
Mise společnosti Vetrisol — vnášet Vitalitu do života — je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních přípravků splňující kritéria nejvyšší kvality, účinnosti a cenové dostupnosti. Vetrisol s.r.o. disponuje týmem odborníků, kteří pracují v oboru desítky let a mají zkušenosti s výrobou jak v ČR tak v zahraničí.
Wwww.vetrisol.cz

Příbalový léták