Madpharma Lecitin Forte 1325mg—90+45 tobolek

Lecitin je nepostradatelný pro činnost mozkových buněk, pomáhá odbourávat tuky a snižovat hladinu cholesterolu, čistí cévní stěny.

Cena vč. DPH
178 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3229151 | Zbozi: 18117159

Popis produktu

Lecitin je nepostradatelný pro činnost mozkových buněk, pomáhá odbourávat tuky a snižovat hladinu cholesterolu, čistí cévní stěny.

Účinné látky

Lecitin

Užití

Zdroj acetylcholinu pro paměť a funkce mozku obsahuje kyselinu linolovou, která přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi (při přívodu 10g LA denně).

Dávkování

1 tobolka denně během jídla nebo po jídle, polyká se celá a zapijí se sklenicí tekutiny.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Příznaky

Zvýšená hladina cholesterolu, zhoršená paměť, padání vlasů.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 3 let.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Lecitin je součástí nervových tkání. Pomáhá zlepšovat paměť, myšlení, koncentraci, uklidňuje a příznivě působí na poruchy spánku, podporuje léčení nervových tiků a
Alzhaimerovi nemoci. Lecitin představuje tzv. POTRAVU PRO MOZEK. (Mozek obsahuje 30% lecitinu). Lecitin je nezbytný přípravek pro sportovce. Podporuje regeneraci, urychluje svalové uzdravení po sportovním výkonu, podporuje ukládání bílkovin do svalů a tkání a zároveň aktivně zpomaluje jejich odbourávání. Díky své emulgační schopnosti má vliv na zmenšování tukových částic v krevním oběhu. Tím udržuje čistou krev, zabraňuje usazování nečistot na stěnách cév a tím také zabraňuje arterioskleróze a vzniku infarktu.
Posiluje organizmus, odstraňuje nadouvání, upravuje stolici, zlepšuje kvalitu kůže a vlasů. Příznivě působí na svalstvo a klouby. Cholin je také důležitý pro vývoj a růst dítěte, takže všechny nutriční výrobky pro kojence by měly tuto přísadu obsahovat.
Zrychluje štěpení tuků a jejich využití buňkami. Příznivě působí proti celulitidě snižováním nadbytečné hladiny hormonu estrogenu. Zvýšená hladiny estrogenu u žen způsobuje snahu tukových buněk ukládat tuk na nežádoucích partiích jako jsou stehna, zadek a pas.

Poznámka

doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu ukládejte mimo dosah dětí chraňte před vlhkem a přímým slunečním světlem po otevření uchovávejte uzavřené skladujte při teplotách do 25*C zakalení tobolek není na závadu

Složení

Lecitin ze sojových bobů, sojový olej, želatina, čištěná voda, zvlhčující látka (glycerol).
Vyrobeno z geneticky nemodifi kovaných sojových bobů.
Údaje o firmě www.bio-pharma.cz

Příbalový léták