Lactobacillus acidophilus—60 tobolek

Doplněk stravy s obsahem živých kultur mléčných bakterií. V přípravku jsou obsaženy klinicky testované kmeny laktobacilů.

Cena vč. DPH
233 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks


PDK: 4790706 | Zbozi: 18149243

Popis produktu

Doplněk stravy s obsahem živých kultur mléčných bakterií. V přípravku jsou obsaženy klinicky testované kmeny laktobacilů.

Účinné látky

Mléčné bakterie

Užití

Mléčné bakterie jsou součástí přirozené střevní mikroflóry. Člověk je potřebuje k zajištění fyziologických procesů v organismu či ochraně před jinými agresivními mikroorganismy.
Pro zdravý život je důležitá mikrobiální rovnováha ve střevech, která je často narušována nevhodnou stravou, užíváním antibiotik, chemoteraupetik a cytostatik.
Důsledkem tohoto narušení střevní rovnováhy jsou zácpa, bolesti břicha, průjmy a nadýmání.
V přípravku jsou obsaženy klinicky testované kmeny laktobacilů:
Lactobacillus acidophilus R-0418
Lacticaseibacillus rhamnosus R-0011
Celkový obsah probiotických bakterií: 2 miliardy CFU v jedné tobolce.

Dávkování

Doporučené denní dávkování: dospělí: 2-4 tobolky denně před jídlem nebo během jídla děti od 3 let: 1-2 tobolky denně. Tobolku je možné otevřít a její obsah vysypat do malého množství vlažného nápoje nebo jogurtu.

Fakta

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Přípravek nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Skladování v chladničce napomáhá optimální stabilitě přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

živé probiotické kultury (Lacticaseibacillus rhamnosus 95%, Lactobacillus acidophilus 5%), stearát hořečnatý (protispékavá látka), kyselina askorbová (antioxidant).
Může obsahovat mléko a sóju.

Příbalový léták