Swiss NatureVia Laktobacily 5 Imunita—33 kapslí

Unikátní komplex 5-ti vybraných kmenů probiotik. Ochranná Bio-support technologie zajistí průchod živých bakterií až do střev. Obsahuje minimálně 15 miliard životaschopných organismů* v 1 kapsli. S vit.C pro podporu imunity.

Cena vč. DPH
272 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 3875250 | Zbozi: 18134442

Popis produktu

Unikátní komplex 5-ti vybraných kmenů probiotik. Ochranná Bio-support technologie zajistí průchod živých bakterií až do střev. Obsahuje minimálně 15 miliard životaschopných organismů“ v 1 kapsli. S vit.C pro podporu imunity.

Účinné látky

Laktobacily
Bifidobakterie

Užití

Obsažené laktobacily a bifidobakterie se přirozeně vyskytují v trávicím a urogenitálním traktu člověka. Např.užíváním antibiotik, změnou prostředí či stravy může zůstat střevní mikroflóra narušena, proto je dobré střevní bakterie doplnit.
PROBIOTIKA jsou živé organismy, které aplikovány v přiměřeném množství příznivě ovlivňují zdravotní stav hostitele. * CFU — počet živých mikroorganismů (colony-forming units) v okamžiku výroby. Při správném skladování je očekávané množství CFU na konci doby trvanlivosti minimálně 6 miliard CFU/cps.

Dávkování

1- 2 kapsle denně, nejlépe s jídlem.
Při užití s antibiotiky je vhodné užít aspoň 2 - 3hodiny před nebo po podání antibiotik.
Vhodné pro těhotné a kojící ženy.

Složení

Maltodextrin, bakteriální kultury (obsahuje mléčné a sojové složky), rostlinná kapsle (hypromeloza), protispékavá látka (stearát hořečnatý,oxid křemičitý), antioxidant (kys. askorbová).
Neobsahuje konzervanty, umělá barviva, příchuti, sladidla, pšeničné produkty ani lepek.

Příbalový léták