Labello Hydrocare Tyčinka na rty—4,8 g

Maximum hydratace a péče pro svěží a vláčné rty každý den. Příjemně lehké složení s unikátními hydratačními aquasférami, pečujícím jojobovým olejem, ochranným vitaminem E a UV filtry je ideálně přizpůsobena každodenním potřebám rtů.

Cena vč. DPH
98 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4005808368501 | Zbozi: 18117021

Popis produktu

Maximum hydratace a péče pro svěží a vláčné rty každý den. Příjemně lehké složení s unikátními hydratačními aguasférami, pečujícím jojobovým olejem, ochranným vitaminem
E a UV filtry je ideálně přizpůsobena každodenním potřebám rtů.

Užití

DOKONALÁ HYDRATACE
Rty jsou velmi důmyslnou částí lidského těla a díky své tenoučké pokožce jsou obzvláště choulostivé. Obsahují 50% vody, neobsahují žádné tukové žlázy a proto nemají ochranný hydrolipidový film. Jediné 1% procento ztracené vlhkosti způsobené například příliš suchým vzduchem, chladem nebo nedostatečným přísunem živin s velkou pravděpodobností okamžitě vyvolá nepříjemné a často i viditelné následky. Rty jsou napjaté, zarudlé, popraskají a rychle ztrácejí svou přirozenou vláčnost.
Značka Labello proto obohatila svou řadu výrobků o zvláště intenzivní péči v podobě nové Tyčinky na rty hydratační Labello, která nabízí maximum hydratace a péče pro svěží a vláčné rty každý den.
Příjemně lehké složení s unikátními hydratačními aguasférami, pečujícím jojobovým olejem, ochranným vitaminem E a UV filtry je ideálně přizpůsobena každodenním potřebám našich rtů. Rychle se vstřebává, nezanechává žádný viditelný film a poskytuje dostatek hydratace a výživy po dlouhé hodiny.
Tyčinka na rty hydratační Labello navrací rtům vláčnost, výjimečnou jemnost a dodává jim pěstěný vzhled.
Dermatologicky testováno a schváleno.
Neobsahuje konzervační látky.

Dávkování

Podle potřeby aplikujte tyčinku Labello na vaše rty.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták