La Roche-Posay Toleriane Make-up Fluid 11—30 ml

LRP Toleriane Make-up fluid - fluidní korektivní make-up 30ml. Je dokonale roztíratelný. Koriguje a sjednocuje barvu pleti bez efektu masky. Sluneční ochrana SPF 25. Testováno na citlivé a intolerantní pleti. Nekomedogenní.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2454107 | Zbozi: 18111408

Popis produktu

LRP Toleriane Make-up fluid - fluidní korektivní make-up 30ml. Je dokonale roztíratelný.
Koriguje a sjednocuje barvu pleti bez efektu masky. Sluneční ochrana SPF 25. Testováno na citlivé a intolerantní pleti. Nekomedogenní.

Účinné látky

termální voda z La Roche Posay

Užití

Koriguje všechny nedostatky pleti a dokonale sjednocuje její barvu díky vysoce krycím schopnostem. Textura bohacena o novou patentovanou látku, ktará zajišťuje snadnou aplikaci.
Make-up se dokonale přizpůsobí citlivé pleti a vytváří tak přirozený vzhled bez efektu masky pro dlouhotrvající komfort pleti. Vysoká tolerance.
Bez konzervantů. Testováno na citlivé a intolerantní pleti. Nekomedogenní. Sluneční ochrana SPF 25.
K dispozici ve 4 odstínech.

Dávkování

Pro přirozené nalíčení naneste malé množství make-upu na koneček prstu, krouživými pohyby jej zahřejte a poté jemně aplikujte na celý obličej nebo naneste produkt přímo lehkými doteky na celý obličej a poté rozetřete od středu obličeje do stran. Pro intenzivní nalíčení naneste větší množství produktu.

Příznaky

Citlivá a intolerantní pleť. Bez parfému a konzervačních látek. Fluidní korektivní make-up je speciálně přizpůsoben citlivé, intolerantní pleti.

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Poznámka

Bez konzervantů. Testováno na citlivé a intolerantní pleti. Nekomedogenní.
Sluneční ochrana SPF 25.
Údaje o firmě www.laroche-posay.cz

Příbalový léták