Křehké peřinky s čokoládovou příchutí bezlepkové—150 g

Křehké peřinky s náplní s čokoládovou příchutí - bez lepku. Trvanlivé pečivo - extrudovaný výrobek, vhodný pro bezlepkovou dietu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2831676 | Zbozi: 18109830

Popis produktu

Křehké peřinky s náplní s čokoládovou příchutí - bez lepku. Trvanlivé pečivo - extrudovaný výrobek, vhodný pro bezlepkovou dietu.

Užití

Výrobek je vhodný pro bezlepkovou dietu, celiaky. Jedná se o produkt tenkostěnné koextruzní technologie. Nová receptura byla vyvinuta tak, aby korpus peřinek byl tenčí, křehčí, jemnější a křupavější. Peřinky nejsou již tak tvrdé a hrubé, jako cereálie dřív bývaly. Uvnitř peřinek nenajdete nadbytečné množství náplně a to peřinky činí zdravějšími z důvodu nižšího obsahu tuku a cukru.
Velkým pozitivem je variabilita použití — peřinky jsou vhodné jako vydatná snídaně, praktická svačinka do školy nebo rychlý snack na cesty či do práce. Hodí se také jako zdravější „něco na zub“, k televizi, či jako pohoštění pro návštěvu. Zákazníci uvítají praktické snackové balení, které nezabere příliš mnoho místa. Dalším přínosem je bezpochyby jednoduchost přípravy — zvládnou ji i samy děti. V dnešní uspěchané době mnozí zajisté ocení také časovou nenáročnost. Moderní design obalu je nejen atraktivní, ale průhled sáčku zákazníkům také zaručuje, že hned vidí vybraný výrobek a nekupují zajíce v pytli.

Dávkování

Používejte dle chuti.

Fakta

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Složení

obsahem tuku, LAKTOZA, jedlá sůl), náplň s čokoládovou příchutí 30 % [cukr, rostlinné tuky (palmový olej a olej z máslovníku), sušená SYROVÁTKA, kakaová hmota 5 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 46 %, bramborový škrob, sušené odstředěné MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ LECITIN; aroma).
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek (lepek max. 20 mg/kg) a sezamu.
Údaje o firmě .
POEX Velké Meziříčí, a.s., Třebíčská 384, 594 01 Velké Meziříčí, Česká republika, tel./fax: +420 566 523 592, www.poex.cz

Příbalový léták